Life

Anca Serea, detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, Sarah. Cum se simte după operația de urgență

Anca Serea, dezvăluiri despre problemele medicale ale fetiței sale, Sarah. Cum se recuperează după intervenția suferită recent.
11.02.2023 | 12:03
Anca Serea detalii despre starea de sanatate a fiicei sale Sarah Cum se simte dupa operatia de urgenta
Anca Serea, dezvăluiri despre problemele medicale ale fetiței sale, Sarah. Cum se recuperează după intervenția suferită recent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la Prima TV a transmis un mesaj prin care dă câteva detalii despre starea de sănătate a fiicei sale din primul mariaj. Cum se simte după operația de urgență, care s-a desfășurat la o clinică privată din Capitală.

Anca Serea, dezvăluiri despre problemele medicale ale fetiței sale, Sarah. Cum se recuperează după intervenția suferită recent

Anca Serea își ține internauții la curent cu activitățile pe care le are, dar și cu problemele cu care se confruntă. De această dată a ținut să le spună urmăritorilor săi că fiica sa, Sarah, se simte mai bine după intervenția suferită.

ADVERTISEMENT

Încă o dată soția lui Adrian Sînă a realizat că sănătatea e foarte importantă și că trebuie pusă întotdeauna pe primul plan. Frumoasa brunetă nu a dorit să ofere detalii prea multe, fiind recunoscătoare că fetița este bine.

„Vă mulțumesc pentru gândurile bune. Sarah este mai bine astăzi. Din păcate, încă o dată am realizat că sănătatea este cea mai importantă”, a scris vedeta pe contul personal de Instagram, după ce a primit numeroase mesaje de la fani.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Anca Serea nu se confruntă pentru prima oară cu astfel de problemele. În urmă cu puțin timp a mărturisit că unul dintre băieți a rămas cu o sensibilitate crescută după ce a avut nevoie de ajutor din partea medicilor.

Anca Serea, din vacanță direct la spital

Anca Serea a mai dezvăluit că timpul s-a scurs foarte greu când a realizat că fiica sa, Sarah, trebuie să ajungă la doctor. Cel mai drum lung a fost din Poiana Brașov la spital, vedeta precizând că nu a lipsit nici fratele mai mare, David.

ADVERTISEMENT

„Mergem la ecografie abdominală”, a mai transmis prezentatoarea de la Prima TV în mediul virtual. Totodată, soția lui Adrian Sînă a mai subliniat că a făcut teste atât pentru Covid-19, cât și pentru gripă de tip A și B.

În altă ordine de idei, vedeta a mai spus că s-a trezit cu gândul la zăpadă, la munte și la locurile frumoase pe care le are țara noastră. De obicei Anca Serea obișnuia să plece în vacanța copiilor în străinătate la ski, însă acum va sta în România.

ADVERTISEMENT

„Însă drumul lung, toată organizarea, faptul că noi suntem mulți presupuneau multe eforturi și vă spun sincer că mă întorceam mai obosită decât plecam”, a încheiat prezentatoarea.

ADVERTISEMENT