Life

Emoții pentru Anca Serea! Sarah, una din fetele vedetei, în drum spre un liceu important din Capitală: „A luat o notă foarte mare”

Anca Serea trăiește cu emoții intense în ultima perioadă, asta deoarece doi dintre copiii ei trec prin focurile examenelor. David este student în Olanda, iar Sarah tocmai ce a terminat gimnaziul.
23.06.2022 | 11:21
Emotii pentru Anca Serea Sarah una din fetele vedetei in drum spre un liceu important din Capitala A luat o nota foarte mare
Anca Serea, alături de doi dintre cei 6 copii: Sarah a terminat școala generală, iar David este student în Olanda. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea trăiește cu emoții la fel de mari precum copiii ei examenele prin care aceștia trec. Sarah, una din fetele prezentatoarei de televiziune, știe deja care este liceul spre care vrea să se îndrepte.

Anca Serea, emoții pentru Sara și David, copii aflați în focurile examenelor

Anca Serea a vorbit cu FANATIK înainte de aflarea rezultatelor la Evaluarea Națională, spunând că Sara a obținut până acum note bune la școală și au mai rămas de aflat ce rezultate a obținut la matematică și limba română.

ADVERTISEMENT

Fiica Ancăi Serea își dorește să studieze arta la Liceul Nicolae Tonitza din București, una din cele mai remarcabile instituții de învățământ.

„Sarah a avut niște pregătiri mai speciale, are niște probe, căci vrea să ajungă la Tonitza. A luat și o notă foarte mare, rămâne să așteptăm deocamdată notele la matematică și română. Sarah este extrem de pasionată de designul interior. Putem spune că avem încă o artistă în familie”, a declarat Anca Serea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Sarah nu este singura persoană din familie pentru care începutul verii înseamnă carte, carte și iar carte! Și David a avut de trecut prin niște probe grele, acesta învățând la o facultate din Olanda.

„David mai are două restanțe, ca orice student, și apoi trebuie să vină acasă. Nu știu dacă ne vom vedea cu David aici în țară sau undeva la mijloc, într-o altă țară. E foarte focusat acum pe facultate”, ne-a mai spus Serea.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Prima TV, un ritm de viață accelerat

Vedeta de la Prima TV încearcă să facă față tuturor sarcinilor de la locul de muncă, dar și de acasă. Pe lângă jobul pe care îl are și creșterea celor mici, Anca are mare grijă și de sănătatea ei, pe timpul verii având mici bătăi de cap cu tensiunea.

Realizatoarea de televiziune a declarat recent pentru FANATIK în ce măsură reușește să evite problemele care pot apărea din cauza anemiei, mai ales în perioada ferbinte a acestui anotimp.

ADVERTISEMENT

„Nu am încotro, îți dai seama… Ce pot să fac dacă acesta e ritmul vieții mele normale? E un ritm pe care mi l-am setat, cu trezitul de dimineață, cu copiii, mai am și tot felul de activități.

Organizez tot felul de chestii. E adevărat că încerc să am un program cât mai riguros. Înainte nu mâncam proteină animală foarte mult. Pur și simplu, nu îmi plăcea. Acum încerc asta mai des”, ne-a mai spus Serea.

ADVERTISEMENT
Tags: