Life

Anca Serea, gafă în direct. A uitat din nou data nunții cu Adi Sînă. Reacția artistului

Anca Serea a gafat în direct. Vedeta nu a știut care este data nunții cu Adi Sînă și nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Care a fost reacția soțului său?
12.07.2022 | 18:04
Anca Serea gafa in direct A uitat din nou data nuntii cu Adi Sina Reactia artistului
Anca Serea a uitat, din nou, data nunții cu Adi Sînă. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă formează o familie fericită alături de copiii lor. Cu toate că sunt împreună de 11 ani, vedeta încă nu ține minte data în care s-au căsătorit. Este pentru a doua oară când greșește, în direct, la televizor.

Anca Serea, gafă la Pro TV. A greșit, pentru a doua oară, data nunții cu Adi Sînă

Ana Serea și Adi Sână sunt împreună de 11 ani. Au șase copii, doi fiind din căsătoria anterioară a fostei prezentatoare, dar pe care artistul îi crește ca fiind ai săi.

ADVERTISEMENT

În anul 2015 și-au oficializat relația, însă Anca Serea nu reușește să țină minte data nunții. În urmă cu un an, în emisiunea lui Cătălin Măruță, aceasta a spus greșit ziua. Situația s-a repetat astăzi, 12 iulie 2022, în cadrul aceluiași show de televiziune.

„Cred că în noiembrie pe 18”, a răspuns Anca Serea când a fost întrebată pe ce dată s-au căsătorit ea și soțul său.

ADVERTISEMENT

„Nu. În noiembrie, dar nu pe 18. Pe 6 am avut cununie și pe 8  am avut nunta”, i-a răspuns Adi Sînă, care înainte cu câteva secunde spunea că e convins că Anca nu știe și că, probabil, dacă ar fi întrebată, ar spune că nu e căsătorită.

Mai mult, artistul își amintește și ținuta pe care fosta prezentatoare de televiziune a purtat-o la prima lor întâlnire, precum și ziua în care aceasta a avut loc.

ADVERTISEMENT

„Datele importante, care chiar contrează în viața mea, rămân veșnic întipărite”, a adăugat cântărețul.

Adi Sînă, deranjat de frica Ancăi Serea de a zbura cu avionul

Recent, Anca Serea a fost la Disneyland, împreună cu patru dintre copii. Pentru că Adi Sînă avea concerte și, în plus, acesta nu era încântat de ideea de a călători cu trenul, a hotărât să plece împreună cu niște prieteni apropiați.

ADVERTISEMENT

Vedeta are fobie de zbor, astfel că nu merge niciodată cu avionul. Chiar dacă a încercat să trateze această problemă, nu a reușit.

„Am mers până la Viena 20 de ore și apoi încă pe atât. (…) Am fost la psiholog. Am fost și la un bioenergoterapeut din Germania. M-am preocupat de această problemă, să-i găsesc, totuși, o rezolvare.

Acum, nici nu mai îmi doresc. Am ajuns să aleg confortul și siguranța pentru mine”, a dezvăluit Anca Serea.

Adi Sînă nu este deloc încântat de situație. Acesta a mărturisit că înainte ca soția sa să plece în Paris, au avut discuții aprinse și a încercat să o convingă să nu călătorească cu trenul.

„E un subiect foarte complicat și foarte delicat. Mie mi se pare ireal. M-am rugat de ea să nu facă asta. Nu mi-a convenit. Nu ne-am certat, am avut discuții aprinse”, a afirmat Adi Sînă.

 

ADVERTISEMENT
Tags: