Life

Cum s-a descurcat Anca Serea la Disneyland singură cu cei 4 copii. ”A fost o lecție foarte importantă”

Anca Serea a vorbit despre vacanța la Disneyland Paris, unde a mers alături de 4 dintre cei șase copii. Vedeta a învățat o lecție importantă de la copiii ei și ai lui Adi Sînă.
16.06.2022 | 17:55
Cum sa descurcat Anca Serea la Disneyland singura cu cei 4 copii A fost o lectie foarte importanta
Cum s-a descurcat Anca Serea la Disneyland singură cu cei 4 copii. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Recent, Anca Serea a fost la Disneyland fără Adi Sînă, ci doar cu cei 4 copii, iar vacanța lor a fost una cu peripeții din cauza transportului. Fosta prezentatoare TV a învățat o lecție foarte importantă în această călătorie.

Cum s-a descurcat Anca Serea la Disneyland singură cu cei 4 copii

Soția lui Adi Sînă și copiii ei au mers la Disneyland singuri, cu trenul, însă au întâmpinat probleme din cauza transportului. Greva le-a pus probleme Ancăi Serea și celor patru copii. Din fericire, s-au adaptat situației și au ajuns, în cele din urmă, în Franța.

ADVERTISEMENT

Copiii au fost foarte răbdători și au dat dovadă de maturitate în această situație, spre surprinderea Ancăi Serea. Aceștia au vrut, cu orice preț, să ajungă la Disneyland.

Copiilor le-a plăcut foarte mult, iar pentru mine a fost o lecție foarte importantă, că ei sunt mai maturi decât aș fi crezut eu vreodată. Au darul răbdării și al încurajării și al susținerii mele. (…)

ADVERTISEMENT

În momentul în care cei din Germania au decis să anuleze toate cursele din Frankfurt, eu le-am propus să rămânem acolo peste noapte. Ei mi-au zis în cor mami, nu vreau să renunțăm, vrem să ajungem la Disneyland, nu dormim. 

Din păcate am prins o perioadă plină de greve în Germania și tot Guvernul a decis să subvenționeze poporul cu bilete la 9 euro, în condițiile în care noi aveam toate rezervările făcute. Toată lumea nu a mai respectat locurile respective, a fost cu aventuri.

ADVERTISEMENT

Cred că e important să ne adaptăm. Consider că este una dintre cele mai importante calități ale noaste.”, a declarat Anca Serea într-un material video difuzat la Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Anca Serea
Anca Serea, despre vacanța la Disneyland. Sursa foto: Captură Prima TV

Adi Sînă vrea și el să meargă cu familia la Disneyland, dar cu avionul. Anca Serea se teme de acest mijloc de transport și spune că va merge tot cu trenul, indiferent dacă soțul ei va alege avionul.

ADVERTISEMENT

“Am ajuns la o vârstă la care nu mai vreau să fac niciun fel de lucru din obligație.”, a mai spus Anca Serea.

“Eu o să merg cu avionul, ea cu trenul și o să ne vedem acolo.”, a completat-o Adi Sînă pe soția sa.

Cântărețul a glumit și a spus că soția lui nu s-ar fi urcat în avion nici măcar dacă ar fi avut unul privat.

Adi Sînă, despre Anca Serea: “I se potrivește foarte bine statutul de mamă eroină”

Adi Sînă o apreciază foarte mult pe soția sa, care face foarte multe, deși are șase copii. Anca Serea le face pe toate și nu se plânge niciodată de acest lucru.

Cu toate acestea, în căsnicia celor doi există și neînțelegeri, după cum a precizat artistul. Acesta recunoaște că soția îl supără, uneori.

“Ea le face pe toate și i se potrivește foarte bine statutul de mamă eroină. Chiar le face pe toate. (…) Mă mai supără câteodată, așa.”, a mai spus fostul solist al trupei Akcent.

ADVERTISEMENT
Tags: