ADVERTISEMENT
Life

Anca Serea, la muncă de Paște. Cum petrece sărbătoarea după ce iese din tură de la Prima TV

Autor: Dan Suta | 30.04.2021 | 11:48
Anca Serea, la muncă de Paște. Cum petrece sărbătoarea după ce iese din tură de la Prima TV
Anca Serea, prezentatoare de televiziune. Foto: Instagram

Anca Serea sărbătorește… prin muncă! Prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV a declarat în exclusivitate pentru FANATIK cum arată Paștele din acest an pentru ea și mai ales cum s-a pregătit.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a gândit să plece cu familia în Delta Dunării, însă vremea nu ține cu planurile ei. Cu toate acestea, are ce să facă de Paște, căci nu există sărbătoare mai frumoasă decât cea petrecută alături de familie!

Soția cântărețului Adi Sînă a făcut deja pregătirile pentru Paște și ne-a mărturisit că pentru ea Învierea Domnului are în primul rând o semnificație spirituală, căci este un prilej în care cu toții putem demonstra că putem fi mai buni.

Anca Serea sărbătorește Paștele alături de familie: „Țin mai puțin la partea comercială a sărbătorii”

Dincolo de latura tot mai comercială a acestei sărbători, cu cumpărăturile de rigoare și toată forfota acestei perioade, pentru Anca Paștele înseamnă în primul rând liniște sufletească și bucuria de a fi alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu e de acord cu faptul că sărbătorile au devenit prea comerciale pentru gustul ei și se ferește să le trăiască gândindu-se pragmatic la momentele sfinte.

„Pentru mine are o semnificație spirituală, țin mai puțin la partea comercială că e deja prea mult. Trebuie să avem gândul să fim mai buni”, a declarat Anca Serea pentru FANATIK.

anca serea
Anca Serea și Adi Sînă au deja totul pregătit pentru masa de Paște. Foto: Instagram

A făcut deja aproape toate pregătirile

Prezentatoarea de televiziune ține la tradiții și, așa cum se întâmplă an de an, în Joia Mare a vopsit ouăle alături de copii.

ADVERTISEMENT

„Am pregătit deja aproape totul, am vopsit ouăle. Va veni și Iepurașul la copii. În seara de sâmbătă vom merge la biserică. Le cumpărăm hăinuțe noi copiilor. Mergem și la mama duminică toți”, ne-a povestit în mare planurile sale.

Anca Serea a revenit în televiziune după o perioadă de absență de pe micile ecrane. Vedeta prezintă știrile din sport de la Prima Tv vinerea, sâmbăta și duminica, iar de Paște se pare că nu va avea liber anul ăsta, însă asta nu o deranjează căci iubește foarte mult ceea ce face.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!