Life

Anca Serea, lăsată fără cuvinte de propriul fiu: „Cum ar fi să fii bunică tânără?”. Ce a răspuns vedeta

Anca Serea, lăsată fără cuvinte de propriul fiu. David a întrebat-o ce ar spune dacă ar afla că urmează să fie bunică tânără.
05.04.2023 | 15:30
Anca Serea lasata fara cuvinte de propriul fiu Cum ar fi sa fii bunica tanara Ce a raspuns vedeta
Anca Serea, lăsată fără cuvinte de propriul fiu. Ce i-a spus David. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Serea a fost lăsată fără cuvinte de propriul fiu. Băiatul cel mare al vedetei a pus o întrebare care i-a pus capac. „Cum ar fi să fii bunică tânără?”, a întrebat-o acesta.

Anca Serea, lăsată fără cuvinte de propriul fiu. Ce i-a spus David

David a lăsat-o fără cuvinte pe mama lui. Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că fiul său a întrebat-o ce ar simți dacă ar fi bunică tânără, conform Impact.

ADVERTISEMENT

Prin această întrebare David probabil a vrut să afle ce ar spune mama sa despre gândul de a deveni tătic în viitorul apropiat. Anca Serea a spus că a fost o glumiță din partea fiului său, dar care a speriat-o destul de tare. David are o prietenă, dar cel mai probabil nu vrea să devină tată în acest moment.

Pe de altă parte, Anca Serea spune că este de părere că tinerii ar trebui să fie lăsați să experimenteze lucruri și să își înțeleagă propriile sentimente.

ADVERTISEMENT

Referitor la rolul de a fi o bunică tânără, Anca Serea spune că nu își dorește neapărat la această vârstă. Mai degrabă, soția lui Adi Sînă s-ar vedea bunică peste vreo 10 ani.

„Are o prietenă, eu cred că tinerii din ziua de astăzi și nu doar tinerii ar trebui să fie lăsați să experimenteze și să încerce lucruri, sentimente. A făcut la un moment dat o glumiță și mi-a zis: “Cum ar fi să fii bunică tânără?”.

ADVERTISEMENT

Mi-ar plăcea, ce să zic, nu aș ascunde, dar nu acum, mai peste 10 ani!”, a declarat Anca Serea pentru sursa citată mai sus.

Cu ce se ocupă David, fiul cel mare al Ancăi Serea

David are 21 de ani și a decis să plece la studii în străinătate. Fiul cel mare al Ancăi Serea merge la cursurile unei facultăți de filosofie din Olanda.

ADVERTISEMENT

Acum, mama lui spune că acesta nu este prea mulțumit de ce studiază și este posibil să se reorienteze. David este în anul doi de facultate.

„Nu mai este acum atât de departe de mine, pentru că vine foarte des acasă. Este în anul al doilea an și studiază Filozofia deocamdată, s-ar putea să se răzgândească”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: