Life

Anca Serea, o nouă apariție incendiară pe Instagram. Vedeta arată fabulos la 40 de ani

03.02.2021 | 21:22
Anca Serea o noua aparitie incendiara pe Instagram Vedeta arata fabulos la 40 de ani
ADVERTISEMENT

Anca Serea a împlinit ieri vârsta de 40 de ani, însă pare să fie cu cel puțin zece ani mai tânără, judecând după aspectul fizic de invidiat. Soția lui Adrian Sînă se numără printre cele mai frumoase femei din România. 

Mamă a șase copii, Anca Serea se poate lăuda cu o siluetă impecabilă, pe care o etalează din când în când pe rețelele sociale. Deși a schimbat prefixul, vedeta pare să întinerească tot mai mult la fiecare apariție.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Prima TV s-a întors în televiziune în luna decembrie a anului trecut, după ce a rămas acasă mai mult timp ca să poată avea grijă de cei mici.

Anca Serea, o nouă apariție incendiară pe Instagram. Vedeta arată fabulos la 40 de ani

Anca Serea a împlinit 40 de ani, însă nimeni nu i-ar putea ghici vârsta dacă nu i-ar vedea buletinul. Frumoasa prezentatoare are un trup de zeiță la vârsta ei și este mamă a șase copii, așa că e de neînțeles pentru alte mămici cum se poate menține atât de bine.

ADVERTISEMENT

Cu toate că este o persoană discretă și nu obișnuiește să-și expună prea mult din corp pe rețelele sociale, Anca Serea îi surprinde pe internauți atunci când se hotărăște să poarte o ținută mai îndrăzneață.

De data aceasta, soția lui Adi Sînă a asortat o lenjerie intimă cu o cămașă pentru bărbați, punându-și astfel bustul și picioarele în evidență, spre bucuria masculilor care o urmăresc în mediul online.

ADVERTISEMENT

„I’m a very black&white person living in a colourful world ??!” (n.r. „Sunt o persoană în alb și negru care trăiește într-o lume colorată”), este descrierea pe care i-a atribuit-o imaginii. În fotografia anterioară, Anca Serea apare alături de soțul ei, care se poate mândri cu una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc.

Anca Serea
Anca Serea, ipostază incendiară pe Internet. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, care au fost atât pozitive, cât și negative, după cum urmează: „Ce minunată!/ Superbă/ Frumoasă/ Sexy mama/ Foarte frumoasă fată / Felicitări pentru curaj !!! Suntem femei înainte de a fi mame. Cu siguranță ne-am simți mai bine dacă am fii mai relaxate si împăcate cu noi înșine. ești minunată!!!!”

ADVERTISEMENT

„Dacă și tu începi să te dezbraci pe net, se pierde orice speranță în valori și decență/ Ce s-a intamplat de ai inceput sa te dezbraci?/ Asta mai lipsea ! Foame mare de bani! Ce frumos!! Bine că ai pus nume din Biblie la copii! Asta te făcea să crezi ca esti tare credincioasă! Da fapul ca ispitești nu mai face parte din credința ortodoxă”.

ADVERTISEMENT
Tags: