Life

Anca Serea, panicată după ce doi dintre copiii ei s-au îmbolnăvit. ”Mergeți la medic”

Anca Serea, speriată după ce doi dintre copiii ei s-au îmbolnăvit. Ce simptome au prezentat micuții și cum a reușit vedeta să îi trateze.
07.02.2024 | 15:29
Anca Serea panicata dupa ce doi dintre copiii ei sau imbolnavit Mergeti la medic
Anca Serea, probleme după ce doi dintre copii ei s-au îmbolnăvit. Sursa foto: Instagram, Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Serea este una dintre vedetele care a reușit să se împartă de minune între viața de persoană publică și cea de mamă. Soția lui Adi Sînă este mereu prezentă în viața celor mici, iar asta poate fi o adevărată provocare, uneori.

Anca Serea a avut grijă toată noaptea de cei doi copii bolnavi

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai longevive și mai solide cupluri de la noi. Cei doi se iubesc de ani de zile, iar relația lor devine din ce în ce mai puternică, pe zi ce trece. Familia este totul pentru ei, iar asta se poate vedea din timpul pe care îl dedică celor șase copii.

ADVERTISEMENT

Însă, viața cu copii nu este deloc una ușoară, iar Anca știe cel mai bine asta. De departe, cele mai grele sunt perioadele în care cei mici se îmbolnăvesc, iar vedeta trebuie să facă tot ce îi stă în putință pentru a-i trata cât mai repede.

Zilele acestea, doi dintre copiii Ancăi și ai lui Adi s-au îmbolnăvit. Speriată de simptomele pe care le-au avut cei mici, vedeta a încercat să îi trateze cât mai repede acasă. Însă, nu înainte de a se consulta cu un medic specialist.

ADVERTISEMENT

Potrivit spuselor Ancăi, Moise a fost cel la care boala s-a manifestat cel mai agresiv. Cel mic a avut frisoane, a făcut temperatură și a vomat toată noaptea. De parcă asta nu era suficient, Moise a mai acuzat și dureri de oase, de cap și de picioare.

Soția lui Adi Sînă recomandă tuturor părinților să meargă la medic cu cei mici

Soția lui Adi Sînă nu s-a odihnit deloc din cauza grijilor. Aceasta a povestit pe social media că abia dacă a reușit să adoarmă trei ore și că se simte foarte epuizată. Anca Serea știe că nu este singura care experimentează astfel de momente cu cei mici, așa că le-a dat câteva sfaturi părinților.

ADVERTISEMENT

Vedeta consideră că este foarte important ca părinții ai căror micuți se confruntă cu astfel de stări să consulte medicul specialist. Chiar dacă, uneori, tratamentele administrate acasă pot da roade, cel mai bine este să se apeleze la specialiști.

În cazul lui Moise, Anca Serea a recunoscut că a apelat la metoda clasică. Vedeta le-a dat celui mic și fratelui său ceai, miere cu lămâie și a avut grijă ca cei mici să fie hidratați corespunzător.

ADVERTISEMENT

”La noi a funcționat hidratarea puternică, ceaiul de mentă, ceaiurile în general, antitermice, mierea cu lămâie și niște medicamente homeopate. Dar, cel mai bine mergeți la medicul specialist, dacă vă confruntați cu așa ceva. Acum Moise este mai bine!”, a spus vedeta potrivit cancan.ro.

Anca și Adi Sînă au împreună șase copii. Cei doi fac în astfel fel încât să fie mereu alături de cei mici, ori de câte ori au nevoie. Cuplul nu pare deloc copleșit de atribuții și responsabilitate, ci, din contră. Artistul își mai dorește un alt șaptelea copil.

ADVERTISEMENT