Life

Anca Serea, secretul unei siluete de invidiat. Ce nu consumă niciodată vedeta: ”Nici măcar la nunta mea”

Anca Serea a dezvăluit care e secretul unei siluete de invidiat, la 42 de ani. Vedeta nu consumă niciodată acest aliment.
31.07.2023 | 13:10
Anca Serea secretul unei siluete de invidiat Ce nu consuma niciodata vedeta Nici macar la nunta mea
Ce face Anca Serea pentru o siluetă de invidiat. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea a dezvăluit care este secretul unei siluete de invidiat. Soția lui Adi Sînă a devenit mamă de mai multe ori, însă arată foarte bine și are un stil de viață sănătos.

Secretul unei siluete de invidiat, dezvăluit de Anca Serea. Ce nu consumă deloc

În vârstă de 42 de ani, Anca Serea a dus pe lume șase copii până acum, însă are o siluetă de invidiat. Pentru a se menține într-o formă maximă, vedeta are grijă de ea și este atentă la preparatele pe care le consumă.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu fumează și nu bea deloc alcool. Chiar și la nunta cu Adi Sînă, Anca Serea nu a vrut să consume vreo băutură de la eveniment, în afară de puțină șampanie, însă nu îi place nici măcar vinul.

În plus, vedeta spune că o doare capul la puțin timp după ce bea alcool, însă nu are vicii. Pentru ea, singura “slăbiciune” sunt cei șase copii, cărora a avut grijă să le ofere cea mai bună educație.

ADVERTISEMENT

Faptul că nu consumă alcool a ajutat-o foarte mult pe vedetă să arate atât de bine, chiar și după ce a devenit mamă de șase ori. Anca Serea nici măcar nu a avut curiozitatea de a încerca vicii.

“Adi e ca vinul, lui i se potrivește! Cel roșu, pe cel alb nu îl bea! Nu beau alcool, nu am băut niciodată! Niciodată în viața mea! Nici nu am fumat! Puteți să îl întrebați și pe el!

ADVERTISEMENT

Nici măcar la nunta mea, poate o gură de șampanie, dar nu beau alcool, deloc! Nu îmi place și cred că am și o mică alergie. Mă doare capul imediat, nu.

Nu am avut curiozități de acest gen! Singurele slăbiciuni sunt copiii! Sunt încăpățânată, acesta este un viciu!”, a declarat fosta prezentatoare pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Anca Serea a mai spus că s-a obișnuit cu gândul că ar mai putea pune pe ea câteva kilograme în plus, lucru normal la vârsta sa. Soția lui Adi Sînă este conștientă că acesta este felul normal în care decurg lucrurile, așa că nu o deranjează.

“Îmbătrânim, e un proces normal, pe care trebuie să îl acceptăm. Mi se pare complet greșit să nu îl acceptăm, să îl refuzăm, să nu îl îmbrățișăm. Până la urmă, trebuie să ne obișnuim, acesta este cursul normal al vieții”, a mai spus ea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: