Life

Anca Serea și Adi Sînă au trecut prin clipe de coșmar. Ce a pățit fiul lor: „L-am văzut plin de sânge. S-a lovit foarte tare la cap”

Anca Serea a povestit unul dintre cele mai grele episoade prin care a trecut de când este mamă. Ce i s-a întâmplat fiului său.
02.07.2023 | 12:59
Anca Serea si Adi Sina au trecut prin clipe de cosmar Ce a patit fiul lor Lam vazut plin de sange Sa lovit foarte tare la cap
Anca Serea a povestit ce i s-a întâmplat fiului său. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă au trecut prin clipe de coșmar în public. În timp ce se aflau la un concert în străinătate, fiul lor s-a lovit foarte tare la cap. Vedeta a povestit totul și a mărturisit că i-a fost foarte teamă.

Anca Serea și Adi Sînă, clipe de panică. Ce a pățit Noah

Anca Serea și Adi Sînă au o relație de 12 ani, iar de 8 sunt căsătoriți. Împreună au patru copii, dar vedeta mai are un băiat și o fată din prima căsătorie, pe care artistul i-a crescut și îi iubește ca și cum ar fi ai lui.

ADVERTISEMENT

Astfel, împreună cu cei șase copii formează o familie fericită, dar nu înseamnă că în viața lor este totul roz și lipsită de probleme. Recent, Anca Serea a povestit un episod care se putea termina cu o adevărată tragedia.

Aflați în Viena, pentru un concert, Noah s-a lovit la cap. Pe atunci, băiețelul avea nu mai mult de cinci ani. Prinși în agitație, Anca Serea și Adi Sînă l-au scăpat din ochi pentru câteva momente, apoi l-au văzut plin de sânge.

ADVERTISEMENT

„Sarah își dorea când era mică să meargă să o vadă pe Katy Perry, era fanul ei numărul 1 și am plecat la concert, la Viena. Copiii erau foarte mici, Noah cred că avea în jur de 4-5 ani, erau mititei.

 Am plecat cu Sarah, David și Noah și ne-am dus acolo într-o sală de concerte foarte mari, noi urcam, nu ne-am dat seama, Adi era cu Noah și s-a lovit foarte tare la cap, dar foarte tare. Era foarte întunecat, noi ne grăbeam pentru că nu știam dacă începe sau nu concertul”, a spus Anca Serea.

ADVERTISEMENT

„A fost un moment de cumpănă”

Anca Serea a dezvăluit că atunci când și-a văzut copilul plin de sânge nu a știut cum să reacționeze. S-a creat așa o mică tensiune și el s-a lovit la cap. Eu în momentul în care l-am văzut că este plin de sânge și nu știam de unde…atunci chiar a fost un moment de cumpănă.

 Nu am știut cum să reacționăm, era foarte multă lume, am alergat cu el afară, am mers în camera unde erau cei de la ambulanță, i-au făcut o radiografie. Nu a avut nimic, din fericire”, a povestit Anca Serea, în podcast-ul Oanei Andoni, citată de wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Anca Serea, supărată pe Adi Sînă

Tot Anca Serea povestea recent că este supărată pentru că Adi Sînă acordă mai mult timp vieții profesionale decât familiei. Aflată în vacanță cu copiii, fosta prezentatoare de televiziune a răbufnit. „Adi se vaită că nu poate fără noi?! E, pe naiba! Hai să nu mă enervez acum! E liniștit și e bine el! La mine e problema mare! El e relaxat, e bine merci acolo unde e! Fără stres, fără copii pe cap, fără nevastă!”, a declarat soția lui Adi Sînă pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: