Life

Anca Serea și Adi Sînă, îngropați în datorii. Nu mai au bani să plătească școala copiilor

29.10.2020 | 22:06
Anca Serea si Adi Sina ingropati in datorii Nu mai au bani sa plateasca scoala copiilor
Familia Ancăi Serea, posibil infectată cu COVID-19. Primele declarații ale vedetei TV Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Contextul pandemic i-a afectat pe Anca Serea și pe Adi Sînă, care se confruntă cu probleme financiare și au datorii de mii de euro.

Pandemia a influențat în mod negativ diverse domenii de activitate, majoritatea oamenilor confruntându-se cu insuficiența resurselor financiare ca urmare a restricțiilor. O situație similară se regăsește și în cadrul familiei Sînă, aceștia având datorii mari.

ADVERTISEMENT

De asemenea, trei din cei șase copii ai cuplului sunt înscriși la școli private, iar părinții plătesc lunar o sumă relativ mare de bani pentru taxa de școlarizare a acestora.

Anca Serea și Adi Sînă, îngropați în datorii. Nu mai au bani să plătească școala copiilor

Pandemia de coronavirus reprezintă o perioadă dificilă atât pentru artiști, cât și pentru antreprenori, iar Anca Serea și Adi Sînă sunt printre cei care se confruntă cu dificultăți financiare din cauza retricțiilor impuse de autorități ca urmare a creșterii cazurilor de infectare cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Conform unor surse, cuplul are datorii în valoare de 7.000 de euro, iar trei din cei șase copii ai lor învață la școli private, unde taxa de școlarizare nu este deloc mică.

Insituția a înștiințat-o pe frumoasa brunetă că a rămas restantă cu taxa de școlarizare și că acum, conform contractului, este nevoită să plătească și o dobândă. Se pare că datoria de 2.136 euro a vedetei a crescut la 3.642 euro. Sentința este una executorie, iar Anca Serea a avut 10 zile la dispoziție pentru a ataca hotărârea, riscând executarea silită în cazul neplății datoriei.

ADVERTISEMENT

Ulterior, o bancă românească a a obținut acordul judecătorilor de a trece la executarea silită în cazul Ancăi Serea și a unei societăți administrate de Adi Sînă, care se ocupă cu producția audio-video. Banca dorește să recupereze suma restantă a unui credit întocmit în anul 2016, din care a mai rămas de plătit suma de aproximativ 3.400 euro.

Anul trecut, Anca Serea și Adi Sînă au anunțat că s-au mutat într-o vilă de 500.000 euro în Cernica, alături de cei 6 copii, având nevoie de mai mult spațiu, fiind o familie numeroasă. În plus, cei doi s-au mutat în vară pentru o lună la mare, împreună cu toată familia.

ADVERTISEMENT

Adi Sînă și Anca Serea s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se cunosc cu mult timp înainte să devină un cuplu, din perioada în care frumoasa brunetă era reporter la o televiziune muzicală, iar el era membru al trupei Akcent.

„M-au impresionat la el bunătatea, seriozitatea, faptul că atunci când promite se ține de cuvânt. Iubește copiii și a fost, de la început, un tată bun. Adi ne face fericiți.

„I-am luat un interviu. La momentul acela, nu a fost nimic între noi, dar mi-a spus că am o familie frumoasă și că și el își dorește copii. După mai mult timp, ne-am întâlnit din nou într-un bar de karaoke, unde Adi mi-a dedicat mai multe melodii”, a povestit vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: