ADVERTISEMENT
Life

Anca Serea și Adi Sînă s-au distrat acasă la Andra și Cătălin Măruță. Imaginile sunt memorabile

Autor: Madalina Moraru | 16.10.2020 | 15:22
Anca Serea și Adi Sînă s-au distrat acasă la Andra și Cătălin Măruță. Imaginile sunt memorabile
Anca Serea și Adi Sînă au mers în vizită la Andra și Cătălin Măruță

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cele două vedete au mers în vizită acasă la Andra și Cătălin Măruță, acolo unde s-au distrat pe cinste.

ADVERTISEMENT

Cu acest prilej foarte special, vedetele și-au adus și copiii, întregul moment fiind pe placul lui David și a Evei Măruță. Imaginile de la petrecerea foarte intimă organizată de soții Măruță pentru apropiații lor au fost transmise și în mediul online.

Mai mult, prezentatorul PRO TV a organizat o cină la el acasă, iar de pe masă n-au lipsit preparatele pe cinste, pregătite de unul din apropiații lor, chef Salvo Lo Castro.

ADVERTISEMENT

Cum s-au distrat Anca Serea și Adi Sînă acasă la Andra și Cătălin Măruță. Vedetele și-au adus și copiii

Cătălin Măruță a fost cel care a publicat în secțiunea Stories de pe Instagram o serie de filmulețe considerate memorabile de către fani. Familia lor s-a reunit cu cea a Ancăi Serea, care a venit și împreună cu copiii săi, dar și cu Adi Sînă. Imaginile au fost mai apoi distribuite în mediul online, spre uimirea fanilor, și de către frumoasa brunetă, dar și de soția vedetei PRO TV.

Legătura dintre cele două familii de vedete pare să fie mai puternică decât ar fi putut bănui cineva. Aceștia s-au bucurat de o cină relaxantă din care n-au lipsit preparatele din pește, fructele de mare sau scoicile.

ADVERTISEMENT

Andra s-a bucura de compania Ancăi Serea, pe care a avut-o foarte aproape de ea, la cina lor impresionantă. Filmulețele din casa soților Măruță au fost unele în care cele două femei celebre au apărut îmbrăcate în ținute foarte lejere.

Anca Serea și Adi Sînă s-au distrat acasă la Andra și Cătălin Măruță. Imaginile sunt memorabile
Anca Serea și Adi Sînă au mers acasă la Andra și Cătălin Măruță pentru o cină neașteptată

Totodată, și reacțiile vedetelor au fost pe măsură, în clipele transmise pe rețeaua socială. Îngrijorat de ultimele vizite la medic pe care Anca Serea le-a efectuat, Cătălin Măruță i-a sugerat acesteia să mănânce mai bine.

ADVERTISEMENT

“E dietetic, bravo fetelor! Hai Anca, mănâncă, așa ți-a zis doctorul, să mănânci”, i-a spus Cătălin Măruță invitatei sale de la cină, Anca Serea, în filmulețul de pe Instagram.

“Dacă mai vii de câteva ori pe aici nu o să mai ai probleme cu anemia, ci cu greutatea”, a completat și Andra discuția lor, în spirit de glumă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!