Life

Anca Serea și Adrian Sînă, boicot la adresa Austriei. La ce au renunțat cei doi

Anca Serea și Adrian Sînă, vehemenți după ce Austria nu a acceptat România în Schengen. Ce decizie au luat partenerii de viață.
14.12.2022 | 17:25
Anca Serea si Adrian Sina boicot la adresa Austriei La ce au renuntat cei doi
Anca Serea și Adrian Sînă, vehemenți după ce Austria nu a acceptat România în Schengen. Ce decizie au luat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Prima TV și fostul component al formației Akcent se numără printre românii care boicotează companiile din Austria și țara în sine. La ce au renunțat cei doi, vedeta precizând că era vorba de o tradiție.

Anca Serea și Adrian Sînă, vehemenți după ce Austria nu a acceptat România în Schengen. Ce decizie au luat

Anca Serea și Adrian Sînă au renunțat să-și mai petreacă vacanța de iarnă în spațiul austriac, după ce țara a declarat că România are granițe nesigure și acesta este motivul pentru care nu dorește să intre în spațiul Schengen.

ADVERTISEMENT

Cel care a luat această decizie a fost cântărețul, în ciuda faptului că frumoasa șatenă a încercat să-l convingă să nu dea cu piciorul unei tradiții care durează deja de câțiva ani buni. În plus, cei doi soți obișnuiau să meargă des la Viena.

„Moș Crăciun ne găsește în casa nouă, sperăm să terminăm la timp amenajările. Vom face prăjituri, vom găti tradioținal românește, primim invitați, vine mama mea, fratele meu.

ADVERTISEMENT

De Revelion, Adi va pleca din țară, iar eu voi pertece cu nașii noștri și apoi, în ianuarie, plecăm cu toții în Franța, la schi. Adi a schimbat pe ultima sută de metri destinația. 

Trebuia să plecăm în Austria, dar el a anulat imediat vacanța, după ce a aflat că austriecii nu ne-au lăsat în Shengen! I-am zis: «ești nebun!». Noi mergeam în Austria în vacanță, în fiecare an, la schi.

ADVERTISEMENT

Era o tradiție la noi. A schimbat imediat și a luat undeva în Franța! N-am putut să-l conving, el e încăpățânat de felul lui!”, a mărturisit Anca Serea pentru publicația click.ro.

Anca Serea, îndrăgostită de Viena

Anca Serea se poate declara îndrăgostită de Viena pe care a văzut-o foarte des. De altfel, ultima vacanță în Austria a fost la începutul lunii decembrie, când vedeta și Adrian Sînă au vizitat celebrul târg de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți nu au fost însoțiți de copii și s-au simțit minunat. Din escapada romantică nu au lipsit restaurantele preferate de moderatoarea de la Prima TV, care adoră stilul arhitectural și piesajele superbe din zona capitalei.

ADVERTISEMENT