Life

Anca Țurcașiu a divorțat la două săptămâni după o vacanță de vis cu fostul soț. Au sărbătorit 22 de ani de căsnicie

21.07.2020 | 19:50
Anca Turcasiu a divortat la doua saptamani dupa o vacanta de vis cu fostul sot Au sarbatorit 22 de ani de casnicie
Anca Țurcașiu a divorțat la două săptămâni după o vacanță de vis cu fostul soț. Au sărbătorit 22 de ani de căsnicie sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au sărbătorit 22 de ani de căsnicie și au ales să plece doar ei doi într-o vacanță unde și-au reînnoit și jurămintele.

Nimic nu anunța despărțirea. Mai mult decât atât. Din imaginile și mesajele postate de Anca pe rețelele de socializare se putea înțelege că se iubesc în continuare și nu au nicio problemă care nu poate fi rezolvată.

ADVERTISEMENT

Artista chiar a vorbit, în urmă cu ceva vreme, la un post de televiziune despre căsnicia ei cu Cristian și despre cât de fericită alături de el. Cu toate aceste, în două săptămâni, totul s-a spulberat.

Ce s-a întâmplat între Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu după întoarcerea din vacanță

 ”Nu știu cum au trecut acești ani. Au trecut frumos și repede. Nu am stat să numărăm niciodată, doar am trăit clipa, cum s-ar spune.

ADVERTISEMENT

E bine, e frumos, faptul că treci alături de omul pe care ți l-ai dorit alături prin viață și-l păstrezi acolo, e minunat. E foarte ușor să renunți la o relație mult mai ușor, decât să o păstrezi”, spunea Anca Țurcașiu în urmă cu două săptămâni, la aniversarea celor 22 de ani de căsnicie.

Numai că, visul frumos s-a terminat în doar două săptămâni. Ce s-a întâmplat în acest timp, doar ei știu. Artista nu a vrut să divulge motivul pentru care s-a ajuns la final.

ADVERTISEMENT

“Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!

ADVERTISEMENT

Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată!”, a scris Anca Țurcașiu pe facebook, la scurt timp după ce a semnat actele de divorț.

ADVERTISEMENT