Life

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 51 de ani. Cum a apărut cântăreața pe plajă

Anca Țurcașiu arată spectaculos la 51 de ani. Frumoasa cântăreață de muzică ușoară reușește să fie în centrul atenției pe scenă, dar și atunci când merge în vacanță.
03.08.2021 | 18:29
Anca Turcasiu in forma maxima la 51 de ani Cum a aparut cantareata pe plaja
ADVERTISEMENT

Artista se mențină în formă maximă și nu o spunem noi, ci imaginile pe care le postează în mediul virtual. Vedeta poate fi confundată extrem de ușor cu o tânără de 20 de ani.

Cu un trup tras prin inel și cu trăsături naturale moștenite de la mama natură, Anca Țurcașiu nu se sfiește să apară la plajă în costum de baie, în toată splendoarea.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu, în centrul atenției, pe litoral. Cântăreața a atras toate privirile

Ultima postare o arată pe șatenă într-un costum de baie întreg, alb în partea de sus și negru jos. Ținuta este accesorizată și cu un pareo alb care îi vine până la gleze.

Anca Țurcașiu știe cum să-și pună în valoare formele apetisante, mărturisind la un moment dat că nu este adepta operațiilor estetice, deși nu are nimic împotriva acestor intervenții.

ADVERTISEMENT

Transformarea fizică a vedetei a venit și după divorțul de Cristian Georgescu, după 22 de ani de mariaj, de aici și zvonurile că ar fi ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor.

Cu toate acestea vedeta susține că are o singură intervenție de acest gen, stilul ei de viață ajutând-o să se mențină în formă maximă, asta pentru că e vegetariană de circa 30 de ani.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Anca Țurcașiu, adevărul despre operațiile estetice suferite

„Am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție. Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii.

A fost înfricoșător. Mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul.

ADVERTISEMENT

De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura.

Am o părere foarte proastă despre acest subiect. În majoritatea situațiilor se întrece măsura. 

Mi s-a întâmplat să intru într-o cabină de machiaj și să treacă pe lângă mine o persoană pe care o cunoșteam foarte bine, dar pe care, din cauza faptului că își modificase puternic fața, să nu o recunosc.

Fiecare e liber să facă ce vrea. Eu, personal, nu o să fac așa ceva, a declarat Anca Țurcașiu, în urmă cu ceva vreme pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT