Life

Anca Țurcașiu, izbucnire nervoasă de Crăciun: ”La mine magia Sărbătorilor nu există”

Anca Țurcașiu, ieșire surprinzătoare înainte de sărbătorile de iarnă. Ce a putut să spună cântăreața în prag de Crăciun.
21.12.2022 | 17:52
Anca Turcasiu izbucnire nervoasa de Craciun La mine magia Sarbatorilor nu exista
Anca Țurcașiu, ieșire surprinzătoare înainte de sărbătorile de iarnă. Ce a putut să spună cântăreața în prag de Crăciun. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Solista în vârstă de 52 de ani a avut o izbucnire nervoasă. Vedeta susține că în viața sa, în special în luna decembrie, magia sărbătorilor nu există pentru că are un program foarte încărcat și este mereu pe drumuri.

Anca Țurcașiu, ieșire surprinzătoare înainte de sărbătorile de iarnă. Ce a putut să spună cântăreața în prag de Crăciun

Anca Țurcașiu nu se poate bucura pe deplin de sărbătorile de iarnă. Cântăreața are foarte multe concerte și evenimente programate pentru finalul de an, care se anunță a fi unul agitat și cu foarte multe deplasări.

ADVERTISEMENT

Din fericire, vedeta recuperează la începutul anului următor pentru că și-a achiziționat din timp bilete pentru o vacanță în străinătate. Îndrăgita actriță nu a oferit până acum detalii despre sejurul pentru care are totul pregătit.

„La mine magia Sărbătorilor nu există! Poate magia kilometrilor parcurși pe zloată! Eu luna asta am treabă, să mă ajute Dumnezeu să fac față!

ADVERTISEMENT

Magia Sărbatorilor la mine funcționează după 2 ianuarie, când mă relaxez. Urmează o vacanță! E surpriză anul acesta! Am totul luat, inclusiv asigurări, inclusiv meniul vegetarian pe avion!

Opt ore trebuie să mănânci ceva, nu?!”, a spus Anca Țurcașiu pentru click.ro, care cel mai probabil se va relaxa într-o destinație turistică cu plajă și mult soare.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu, despre lucrurile care nu îi plac în viață

Anca Țurcașiu a discutat și despre lucrurile care nu îi plac în viață, unul dintre acestea fiind faptul că primește sfaturi de la nutriționiști, deși nu are nevoie. Vedeta este vegetariană de ani buni, însă nu încurajează pe nimeni să facă acest pas.

Mai mult decât atât, cântăreața este de părere că fiecare persoană în parte știe ce are de făcut. În cazul său lucrurile sunt cât se poate de clare, are o siluetă de invidiat.

ADVERTISEMENT

Solista se menține în formă maximă datorită sportului și stilului de viață sănătos și echilibrat. Anca Țurcașiu are 57 de kilograme, aceeași greutate pe care o avea și în perioada liceului.

ADVERTISEMENT