News

Anchetă a poliției din Galați, după un apel la 112. ”Criminalilor, daţi-mi drumul”

Alertă în Galați, după un apel la 112. Un bărbat a sunat la numărul de urgență.
10.07.2021 | 12:44
Ancheta a politiei din Galati dupa un apel la 112 Criminalilor datimi drumul
ADVERTISEMENT

Poliţiştii din Galaţi au demarat o anchetă, după ce un bărbat a sunat la numărul de urgență și a strigat: “Criminalilor dați-mi drumul!”

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, apelul la 112 a fost făcut vineri seară, în jurul orei 17:00. Bărbatul ar fi apelat serviciul de urgenţă, de pe o cartelă telefonică prepay, scrie News.ro.

ADVERTISEMENT

Persoana care a sunat la 112 ar fi țipat: “Criminalilor, daţi-mi drumul!”. Ulterior, convorbirea s-a întrerupt. Apelul a fost localizat de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, iar forțele de ordine s-au deplasat la fața locului.

Anchetă a poliției din Galați. Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a sunat la 112

“S-a încercat, de mai multe ori, contactarea apelantului, dar rezultatul a fost negativ, întrucât telefonul fusese închis”, a precizat, sâmbătă, IPJ Galaţi.

ADVERTISEMENT

Mai multe echipaje au fost dirijate în zonă, poliţiştii efectuând verificări la societăţile comerciale şi imobilele din zonă.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că apelul a fost făcut de un bărbat, de 27 de ani, din comuna Şendreni. Acesta ar manifestat o stare de agitaţie psihomotorie.

ADVERTISEMENT

Bărbatul fusese preluat de pe stradă de un echipaj al Ambulanţei, şi condus la Spitalul de Psihiatrie. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Scandal la Galați

Recent, un scandal de amploare a avut loc la Serviciul de Ambulanță Galați. A fost trimis un control de la București, de Departamentul pentru Situații de Urgență, după ce mama unei adolescente cu probleme de sănătate a dat publicității o înregistrare șocantă cu un angajat care i-a preluat apelul de urgență privind dispariția fiicei sale.

ADVERTISEMENT

”Reacția celor de la ambulanță a fost efectiv de domeniul fantasticului.

Cum adică… era un fel de te descurci singură, păi nu poți să te descurci singură pentru că nu ești nici medic specialist, nu ești nimic, nu te poți descurca. (…)

Este revoltător că ești o mamă care își caută copilul la ora 9 pe stradă și ambulanța îți spune nu ți-o va căuta nimeni. În momentul acela ești fără putere. OK, dar dacă nu mă ajută instituțiile statului, atunci cine?”,a declarat mama fetei, conform Digi24.

ADVERTISEMENT