Life

Anda Adam, dans periculos la Bravo, ai stil! Sânii vedetei le-au dat tuturor bătăi de cap

Anda Adam se mișcă periculos de bine la Bravo, ai stil, atât de bine încât, la un moment dat, era cât pe ce să rămână cu sânii pe-afară!
08.10.2021 | 15:19
Anda Adam dans periculos la Bravo ai stil Sanii vedetei leau dat tuturor batai de cap
Anda Adam, concurentă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anda Adam dă totul la Bravo, ai stil! Cântăreața se implică atât de mult în emisiune, încât micile accidente sunt inevitabile.

În ediția care va fi difuzată pe 8 octombrie, blondina îi va lua pe toți prin surprindere cu ținuta sa, care nu lasă loc imaginației privitorilor.

ADVERTISEMENT

Vedeta va dansa în mod special pentru Tibi Clenci. Din profil, imaginile cu vedeta anunță o alertă roșie de senzualitate, căci nurii ei pot fi admirați în toată splendoarea.

Concurenta, complet lipsită de inhibiții în cadrul acestui show, vrea să demonstreze că, pe lângă cântat, se pricepe și la dans, unduindu-și trupul așa cum nu a făcut-o niciodată.

ADVERTISEMENT

Anda Adam, apariții sexy la Bravo, ai stil

Anda ia din ce în ce mai serios show-ul de la Kanal D și reușește să surprindă zilnic. Se face remarcată nu doar cu dezvăluirea formelor sale, ci și cu ținutele cu care alege să defileze.

Nu departe de gala trecută, cea în care Nicoleta Nucă a fost eliminată, cântăreața a fost pe locul întâi în seara cu tematica Femme fatale.

ADVERTISEMENT

Apariția ei a fost cea mai apreciată de cei trei jurați, astfel încât a reușit să obțină cele mai multe puncte la finalul serii. Cât despre susținerea publicului, nu a reușit deocamdată să se numere printre cele mai votate concurente.

Anda nu se numără nici printre ultimele la voturi, dar nu e nici pe primele două locuri. În gala trecută, primele la public au fost, pentru a doua oară consecutiv, Ruxi Opulenta și Sensy, ambele însumând peste 60% din SMS-uri.

ADVERTISEMENT

Războiul stilurilor nu ține cont de arme

Competiția Bravo, ai stil a devenit din ce în ce mai tensionată în ultima perioadă. Războiul stilurilor se poartă pe toate terenurile între concurente. Fetele nu se mai limitează doar la a comenta ținutele pe care le poartă, ci ajung și la chestiuni personale din ce în ce mai des.

Cel mai cunoscut conflict este cel dintre Ruxi și Viviana Sposub, bune prietene în trecut. Cele două au început să scoată la iveală trecutul amoros al fiecăreia. Se ironizează și atacă de fiecare dată când au ocazia.

În show-ul de la Kanal D a intrat de curând o nouă vedetă. Raluca Dumitru. Fosta concurentă la Survivor România este ”achiziția” de ultimă oră a postului de televiziune, aceasta înlocuind-o pe Nicoleta Nucă.

 

ADVERTISEMENT