Life

Anda Adam o comite din nou! Parchează fără să țină cont de vreo regulă

10.10.2020 | 10:46
Anda Adam o comite din nou Parcheaza fara sa tina cont de vreo regula
ADVERTISEMENT

Anda Adam a uitat din nou regulile de circulație, după ce recent a intrat într-un scandal parcând pe două locuri, unul destinat persoanelor cu dizabilități. De data aceasta cântăreața a parcat pe o stradă cu sens unic, însă intrarea și ieșirea de pe străduță s-a făcut complet greșit.

Concurenta de la Ferma nu a intrat în vizorul oamenilor legii și nici nu a primit vreo amendă pentru fapta sa, ci a petrecut alături de doi prieteni într-un restaurant din Capitală. Blondina a uitat de mașină, vorbind de zor și fiind extrem de relaxată în compania amicilor.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, Anda Adam a parcat neregulamentar pe o stradă cu sens unic. În timp ce toate mașinile erau aliniate frumos cu fața spre trecerea pe pietoni, bolidul de peste 100.000 de euro al vedetei era tocmai invers, ieșirea din parcare făcându-se neregulamentar.

Anda Adam, pe sens interzis. Cum și-a parcat bolidul de lux

Sursa menționată mai arată că, artista a intrat pe sens interzis, crezând că nimeni nu va băga de seama că mașina sa de fițe este parcată „pe dos”. Se pare că blondina nu a părut afectată de fapta sa, mai ales că a stat ceva timp în compania prietenilor.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil frumoasa cântăreață s-a grăbit să ajungă la întâlnire, însă a uitat de orice fel de regulă în trafic. Anda Adam nu a avut absolut nicio grijă pentru faptul că ar fi trebuit să iasă din parcare în sensul indicat, ci a ieșit fix în direcția opusă. Filmarea poate fi urmărită AICI!

În cazul în care vedeta era prinsă de oamenii legii risca să primească câteva puncte de amendă, dar și o sumă între 500 și 700 de lei. De data aceasta cântăreața a scăpat basma curată, nefiind văzută de polițiști cum părăsește locul de parcare în sens interzis.

ADVERTISEMENT

Anda Adam, parcare pe două locuri, unul pentru persoane cu dizabilități

Cântăreața nu este la prima faptă de acest gen, recent fiind trasă la răspundere după ce a parcat pe două locuri. Anda Adam și-a lăsat mașina în parcarea unui mall din București, însă nu a ținut cont de nicio regulă și a parcat pe două locuri, unul fiind destinat persoanelor cu dizabilități.

La vremea respectivă concurenta de la Ferma a încercat să se scuze spunând că se grăbea pentru că mall-ul era aproape de ora închiderii. În plus, blondina s-a arătat ofensată că mașina sa a apărut pe o pagină destinată glumelor pe seama celor care nu respectă regulile de circulație.

ADVERTISEMENT

Anda Adam s-a arătat supărată și pentru faptul că oamenii îi vor lua în vizor bolidul de lux, așteptându-se în orice clipă să rămână fără oglinzi sau să-și găsească mașina zgâriată.

ADVERTISEMENT