Life

Încă o nuntă în showbiz-ul românesc: ”Am probat câteva rochii de mireasă”

O vedetă se pregătește să ajungă la altar. Frumoasa brunetă a probat mai multe rochii de mireasă pentru marele eveniment.
09.02.2024 | 07:45
Inca o nunta in showbizul romanesc Am probat cateva rochii de mireasa
O vedetă se pregătește să ajungă la altar. Frumoasa brunetă a probat mai multe rochii de mireasă pentru marele eveniment. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Încă o nuntă în showbiz-ul românesc. A recunoscut că a „probat câteva rochii de mireasă” chiar dacă data nu a fost aleasă. Pregătirile sunt în toi pentru momentul în care va păși la altar alături de persoana iubită.

O vedetă se pregătește să ajungă la altar. Frumoasa brunetă a probat mai multe rochii de mireasă pentru marele eveniment

O vedetă se pregătește să ajungă la altar. Frumoasa brunetă a probat mai multe rochii de mireasă pentru marele eveniment. A încercat toate stilurile posibile și a ales-o deja pe cea cu care se va îmbrăca în ziua cea mare.

ADVERTISEMENT

Ținuta este păstrată la loc de cinste. Roxana Vancea, căci despre ea este vorba, a mărturisit că nu a ales data în care va organiza cununia religioasă cu partenerul de viață cu care este căsătorită civil de aproape 5 ani.

„Da, o să ne și căsătorim religios în acest an, nu avem încă o dată, dar o să ne căsătorim anul acesta. Am profitat de această ocazie și am probat câteva rochii de mireasă, însă nu am ales una dintre rochiile pe care le-am și postat pe story.

ADVERTISEMENT

Mulți mi-au zis că mi-ar sta bine a doua, a treia, dar nu e niciuna dintre cele pe care l-am pozat. Când am ajuns am probat toate stilurile posibile, am probat absolut orice, am ales ceva mai de prințesică.

Se și potrivește cu tatuajele mele că de asta mi-era teamă că nu va merge ceva așa de prințesă cu tatuajele, dar asta pe care am ales-o se potrivește foarte bine”, a declarat Roxana Vancea pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea, detalii despre cununia religioasă

Roxana Vancea și Dragoș Paiu își doresc să fie uniți în fața lui Dumnezeu și spun că nu vor avea o petrecere după ceremonia de la Biserică. Le vor fi aproape doar părinții spirituali și persoanele extrem de apropiate din familie.

În prezent, vedeta așteaptă ca nașa să aleagă data pentru marele eveniment. Cât despre obiceiurile și tradițiile de la cununia religioasă, bruneta spune că nu știe prea multe în această privință și se bazează tot pe nașa sa.

ADVERTISEMENT

Nu a numit-o pe nașa sa, însă este vorba de o femeie care a mai fost părinte spiritual și la alte cupluri. Roxana Vancea a mai subliniat că a luat parte la o singură ceremonie în Biserică, unde a fost domnișoară de onoare. Este vorba de nunta artistei Anda Adam.

„Noi după ce ne-am cununat civil a venit pandemia, după pandemie am rămas gravidă, după gravidă a venit copilul, iar acum că a mai crescut Zian puțin, că are doi ani și câteva luni, e puțin mai maleabil așa.

Ne putem mișca să organizăm totul”, a răspuns Roxana Vancea fiind întrebată despre motivul pentru care a amânat atât de mult cununia religioasă cu Dragoș Paiu, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei