Life

Anda Adam spune adevărul după ce s-a vorbit de divorțul de Sorin Niculescu: ”Toată lumea se mai ceartă”

16.05.2020 | 10:15
Anda Adam spune adevarul dupa ce sa vorbit de divortul de Sorin Niculescu Toata lumea se mai cearta
ADVERTISEMENT

Anda Adam s-a săturat de speculațiile pe tema divorțului de soțul ei Sorin Niculescu și a decis să le închidă gura tuturor. Îndrăgita cântăreață a mărturisit că lucrurile sunt bune în relație și mai ales, nu are niciun motiv să se ascundă.

Divorțează sau nu artista Anda Adam și Sorin Niculescu?

În ultima perioadă s-a tot scris că Anda Adam și soțul ei sunt următorul cuplu din showbiz-ul autohton care se pregătesc să încheie relația, în ciuda faptului că sunt de mulți ani împreună și au o fetiță. Cunoscuta artistă a lămurit, însă, întreaga situație declarând că în fiecare cuplu mai există certuri și discuții.

ADVERTISEMENT

Anda Adam a declarat că nu s-a schimbat nimic în relația cu Sorin Niculescu, tatăl fiicel sale, Evelin. Cunoscuta cântăreață a mai spus că până când nu va anunța nimic în mediul online căsnicia sa merge mai departe, indiferent de ce spune lumea.

„Până nu o să anunț eu oficial, pe Instagram sau Facebook, lucrurile sunt la fel între noi doi. Nu cred că acum are rost să discutăm despre acest subiect”, a spus artista pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Anda Adam, mărturisiri despre relația cu soțul ei

„Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, a mai precizat Anda Adam, potrivit sursei menționate anterior.

În altă ordine de idei, vedeta a anunțat în urmă cu ceva vreme că-și dorește să devină mamă pentru a doua oară. Cântăreața a mărturisit că vrea să-i facă fiicei sale o surioară sau un frățior, însă nu se știe când se va produce marele eveniment pentru că este implicată în foarte multe proiecte.

ADVERTISEMENT

„Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi.

Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin”, spunea Anda Adam anul trecut.

ADVERTISEMENT

Artista și Sorin Andrei Niculescu sunt căsătoriți din vara anului 2015, fiind protagoniștii unei nunți ca-n povești care a avut loc pe marginea lacului Snagov.

În timpul căsniciei a apărut și micuța Evelin de care părinții sunt foarte mândri, fetița având propria pagină de socializare unde mama sa postează numeroase fotografii care primesc zeci de aprecieri și mesaje din partea fanilor.

 

 

ADVERTISEMENT