Life

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, la două luni după naștere. Cum arată în costum de baie

22.07.2020 | 17:20
Anda Calin iubita lui Liviu Varciu la doua luni dupa nastere Cum arata in costum de baie
ADVERTISEMENT

La doar două luni de la nașterea celui de-al doilea copil, Anda Călin a afișat o siluetă de invidiat. Iubita lui Liviu Vârciu a uimit pe toată lumea când și-a făcut apariția la plajă în costum de baie.

Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat la mare pentru câteva zile pentru a se relaxa și a profita din plin de vremea bună. Nu au lipsit nici copiii. Anastasia s-a pozat cu părinții ei, în timp ce micuțul a rămas la umbră.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii Andei au fost șocați când au văzut cât de bine s-a refăcut după cea de a doua naștere, așa că reacțiile au început să curgă imediat.

Cum arată Anda Călin, iubita lui Vârciu, la două luni de la naștere

“Cât ești de frumoasă și cum arăți după două nașteri. Ești superbă! Sunteți minunați! Sunteți foarte frumoși, mai ales împreună. O famiilie superbă. Așa să rămâneți mereu! Superbi, mai ales Anda”, au fpst doar câteva dintre reacțiile fanilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Anda Călin, Liviu Vârciu
Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, la două luni după naștere. Sursă foto: Instagram

Fotografia postată de Anda a adunat rapid zeci de mii de reacții pozitive, aprecieri dar si comentarii. O familie frumoasă și fericită.

La sfârșitul lunii mai, Anda Călin a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Astfel, Vârciu se poate declara un tată fericit și împlinit. Are trei copii minunați. O fată, care a ajuns la vârsta majoratului, dintr-o relație anterioară, și încă o fată și un băiat, din relația cu Anda Călin.

ADVERTISEMENT

Liviu și Anda au trecut printr-o încercare în 2018, la scurt timp după ce s-a născut Anastasia. La acea vreme, artistul anunța că s-a despărțit de mama copilului și că fiecare merge pe drumul lui.

Au revenit la sentimente mai bune, la scurt timp după, iar azi, se bucură de familia frumoasă pe care și-au clădit-o împreună.

ADVERTISEMENT