Life

Cum descrie Andi Moisescu relația pe care o are acum cu Olivia Steer, după 17 ani de căsnicie: „Sper să nu trezesc invidii inutile”

În ce fel se schimbă o relație de căsnicie după 17 ani? Andi Moisescu a dat răspunsul, vorbind despre legătura pe care o are de atâta timp cu Olivia Steer, cu care are și doi copii.
01.02.2022 | 11:43
Cum descrie Andi Moisescu relatia pe care o are acum cu Olivia Steer dupa 17 ani de casnicie Sper sa nu trezesc invidii inutile
Andi Moisescu, la munte cu soția lui, Olivia Steer. Foto; Instagram
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu și Olivia Steer formează un cuplu de 17 ani. Cei doi au împreună doi copii, în vârstă de 13, respectiv 15 ani și pozează mereu în familia fericită.

Oficial le merge bine, însă cât de bine se înțeleg după atâta vreme petrecută împreună? Juratul de la Românii au talent susține că nu există un secret pentru longevitatea căsniciei sale, dar că a învățat foarte multe lucruri în toți acești ani.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Olivia și Andi se bazează în primul rând pe iubire și respect. Cei doi își cunosc foarte bine limitele și știu să depășească micile momente de tensiune, atunci când ele apar, cum e firesc în orice cuplu, oricât de bine sudat ar fi.

Andi Moisescu, despre căsnicia de 17 ani cu Olivia Steer

Vedeta PRO TV a spus că a primit din partea Oliviei foarte multă înțelegere, având în vedere faptul că petrece foarte mult timp la filmări. Nu a primit niciodată reproșuri pentru că stă peste program la muncă. Nu e de mirare acest lucru. Asta deoarece și soția lui a muncit în televiziune și știe foarte bine cu ce se mănâncă asta.

ADVERTISEMENT

În 17 ani, în orice cuplu poate interveni monotonia, însă cei doi reușesc să se surprindă zi de zi, chiar și astăzi.

„Eu sunt precum gustările grecești. Câte puțin din fiecare. Pe cât posibil cu ceva surprize la mijloc. Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire”, a declarat Andi Moisescu într-un interviu pentru revista Viva!.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă primește reproșuri din partea copiilor ori din partea soției pentru timpul pe care nu-l petrece cu ei, Andi a oferit un răspuns ferm.

„Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute la muncă”

„Petrec infinit mai mult timp la montaj. Încă îmi montez singur toate materialele de pe Youtube (n.r.: unde are un podcast). Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară. Aș zice că mă descurc și sunt recunoscător”, a continuat Moisescu.

ADVERTISEMENT

„Sper să nu trezesc invidii inutile. În cazul nostru, nu a fost niciodată greu”, a mai spus prezentatorul în legătură cu felul în care decurge viața cu doi copii.

Andi Moisescu revine de vineri, 4 februarie 2022, de la ora 20:30, pe micile ecrane, la PRO TV. Realizatorul tv face parte din juriul Românii au talent, unde în acest sezon vor fi prezenți și două nume noi: Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

 

ADVERTISEMENT