Life

Andra, așa cum nu te așteptai să o vezi! Imaginile au devenit virale: “E gelos Măruță”

Andra apare într-o filmare inedită, care i-a pus imediat pe gânduri pe internauți. Ei i-au tras atenția asupra relației pe care o are cu soțul ei, Cătălin Măruță.
22.09.2021 | 13:39
Andra asa cum nu te asteptai sa o vezi Imaginile au devenit virale E gelos Maruta
Andra, așa cum nu te așteptai să o vezi! Imaginile au devenit virale: “E gelos Măruță”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jurata de la „Românii au talent” așa cum nu te așteptai să o vezi! Vedeta de la Pro TV a fost filmată în compania lui Horia Brenciu, cu care dansează foarte pasional.

Frumoasa brunetă și artistul par foarte apropiați și nu au nicio fel de reținere să danseze corp lângă corp. Acest lucru i-a făcut pe oameni să se întrebe dacă este gelos Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Andra și prezentatorul emisiunii „La Măruță” sunt împreună de ani buni și au una dintre cele mai frumoase familii. Ei au împreună și doi copii, David și Eva.

Andra, ipostază inedită. Cum a apărut alături de Horia Brenciu

„Doi tineri care dansează pasional. Mare scofală”, a scris Horia Brenciu, pe social media, legat de dansul cu Andra.

ADVERTISEMENT

„Mai ușor cu pasionalul că e gelos Măruță”, „Proba de divorț… Sunteți minunați…” sau „Ai dansat-o până a leșinat de râs”, sunt câteva dintre mesajele fanilor de pe Facebook.

Așa cum era de așteptat cei doi artiști au primit și foarte multe comentarii frumoase din partea oamenilor, care s-au bucurat enorm să-i vadă împreună.

ADVERTISEMENT

Andra și Horia Brenciu nu numai că au fost colegi la aceeași emisiune TV, ci împărtășesc și aceeași pasiune, muzica. Ei sunt printre cei mai apreciați din această breaslă.

În plus, soția lui Cătălin Măruță și juratul de la Masked Singer România sunt doi dintre cântăreții care cântă pe bani grei, asta pentru că nu vin singuri la eveniment, ci cu o întreagă orchestră.

ADVERTISEMENT

Andra, despre gelozie după 12 ani de mariaj

Andra și moderatorul de la Pro TV, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 12 ani, cântăreața dezvăluind acum dacă în relația lor există sau nu momente de gelozie.

„În toate relațiile pot apărea discuții, dar niciodată nu au fost aprinse, mai mult tachinări între noi. Ar fi greu să fim geloși când avem meseriile noastre.

Suntem mereu înconjurați de oameni, primim complimente, mesaje… Ce am face dacă le-am lua în serios? Eu știu că el pe mine mă iubește, el știe că îl iubesc”, a declarat artista pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT