Life

Andra apreciază plusurile aduse de Bobonete și Dragoș Bucur la Românii au talent: ”E altceva”

Andra apreciază plusurile aduse de Mihai Bobonete și Dragoș Bucur la Românii au talent. Cei doi actori s-au alăturat la masa juriului în acest sezon.
08.03.2022 | 23:57
Andra apreciaza plusurile aduse de Bobonete si Dragos Bucur la Romanii au talent E altceva
Andra, despre Bobonete și Dragoș Bucur, la Românii au talent. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra se află la masa juriului de la Românii au talent încă din primul sezon și apreciază plusurile aduse de noii ei colegi, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Cântăreața este jurata emisiunii din 2011, la fel ca Andi Moisescu.

Andra apreciază plusurile aduse de Bobonete și Dragoș Bucur la Românii au talent

Soția lui Cătălin Măruță a spus că noii colegi de la masa juriului au venit cu o energie diferită și cu un “vibe” nou. Artista se simte foarte bine alături de colegii ei pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

În plus, concurenții sunt dornici să urce pe scenă pentru a demonstra tot ce au mai bun.

“La Românii au talent este altceva. Avem colegi noi care au venit cu o altfel de energie si un vibe nou, concurenții foarte dornici să urce pe scenă. Unii chiar s-au pregătit ani de zile pentru momentele prezentate pe scenă.

Mi s-a părut extraordinar să fiu prezentă la această emoție și să văd concurenții alături de care trăiești toate stările, fiind acolo, în primul rând.”, a declarat Andra pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cântăreața are de spus numai lucruri bune despre Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Toți se distrează la filmări, iar atmosfera este una relaxată, așa cum artista a declarat recent.

Andra este îngrozită de războiul din Ucraina

Andra urmărește cu greu imaginile de la știri în legătură cu situația din Ucraina, mai ales că este mama a doi copii. Artistei nu-i vine să creadă că se poate întâmpla așa ceva în 2022.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai spus că preferă încă doi ani de pandemie decât războiul din țara vecină, unde situația e critică. Cu toate acestea, jurata de la Pro TV se bucură că sunt atâția oameni dispuși să-i ajute pe refugiați.

“Este oribil ceea ce se întâmplă, iar cel mai greu este când te uiți la știri și vezi oamenii care încearcă să fugă de acolo, iar tu nu poți face nimic pentru a opri războiul. Toată lumea se implică pentru a ajuta, ceea ce este minunat! De când ești părinte, să vezi copiii în acea zonă, este greu.

ADVERTISEMENT

Nu-mi vine să cred că vorbim despre acest lucru, mai ales după o pandemie. Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie și de purtat mască, decât ceea ce am văzut că se întâmplă în Ucraina.”, a mai precizat solista pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT