Life

Andra, concert la înălțime. Vedeta a susținut un adevărat show în avion care a devenit viral

Andra a făcut furori într-un avion. Artista a susținut un mini-concert care a devenit viral în foarte scurt timp. Pasagerii au fost cei mai fericiți.
23.12.2022 | 19:18
Andra concert la inaltime Vedeta a sustinut un adevarat show in avion care a devenit viral
Andra, concert la înălțime chiar înainte de Crăciun. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cântă de ani buni și de asemenea știe mereu ce să facă pentru a ajunge la inimile publicului său.

Andra, concert viral într-un avion care zbura spre Cluj

Se pare însă că dragostea pentru muzică este atât de mare, încât artista nu ține cont că se află în vacanță, sau într-un avion. Cel puțin asta am putut vedea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doar câteva ore, Andra a susținut un adevărat show la înălțime, iar imaginile au devenit virale pe internet.

Artista nu a cântat singură ci a avut grijă să fie acompaniată de pasagerii din avion, care și-au dat silința, astfel încât video-ul să iasă cât e poate de bine.

ADVERTISEMENT

Andra urma să plece de la București la Cluj, iar deși zborul a fost unul destul de scurt, aceasta a vrut să profite de fiecare moment.

După cum putem vedea în imagini, în timpul zborului, Andra, dar și pasagerii, au făcut o coregrafie demnă de înviat. Toată lumea era cu zâmbetul pe buze, iar soția lui Cătălin Măruță a fost mai mult decât încântată de rezultat.

ADVERTISEMENT

“Say Jesus- așa cum nu a mai fost cântat până acum: la înălțime”, a scris Andra pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Clipul video postat de Andra a devenit viral pe internet, însă așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, au fost internauți care au o felicitat-o pentru gestul ei, în timp ce alții au pus-o la zid pentru că nu a optat pentru o piesă în limba română, în special pentru faptul că zborul era unul intern.

ADVERTISEMENT

Andra a vorbit despre temperamentul copiilor săi

Acest lucru se pare că nu a încurcat-o pe vedetă, pentru că Andra nu a răspuns la niciun comentariu.

Și nu e prima oară când artista ajunge să fie criticată. La un moment dat, ea și Cătălin Măruță au fost puși la zid pentru comportamentul fiicei lor, Eva. Unii internauți au spus de nu puține ori că cea mică are o personalitate mult prea puternică, iar părinții ar trebui să se impună mai mult.

Pe de altă parte, Andra povestea recent că nu o deranjează modul în care se dezvoltă cei mici.

”Și noi observăm cât sunt de dezinvolți. Asta ține de personalitatea lor, clar, nu de educația pe care o primesc.

Nu este de mirare totuși că se exprimă ușor, având în vedere că amândoi părinții lor sunt în showbusiness, vorbăreți, extrovertiți”, povestea artista, pentru viva.ro.

Amintim că și Armin Nicoară a susținut un concert la înălțime zilele trecute, iar imaginile au devenit de asemenea virale.

ADVERTISEMENT