Life

Andra este scoasă din minți de acest gest al lui Cătălin Măruță. Ce o deranjează enorm pe artistă

17.05.2021 | 16:00
Andra este scoasa din minti de acest gest al lui Catalin Maruta Ce o deranjeaza enorm pe artista
Andra este scoasă din minți de acest gest al lui Cătălin Măruță. Ce o deranjează enorm pe artistă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andra și prezentatorul Cătălin Măruță au o relație extrem de frumoasă, dar cu toate acestea sunt și lucruri deranjante între ei. Jurata de la „Românii au talent” a scos la iveală un gest ce o scoate din minți. 

Cântăreața și-a deschis sufletul și a vorbit despre bărbatul care a cucerit-o în urmă cu ani buni. Frumoasa brunetă are un singur reproș la adresa vedetei de la Pro TV, pe care l-a scos la iveală chiar în podcast-ul „Acasă la Măruță”.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă i-a spus invitatei sale, frumoasa Delia, că partenerul ei de viață petrece foarte mult pe telefon. Andra înțelege că aceasta este meseria lui Cătălin Măruță, dar tot ar vrea să renunțe la telefon atunci când este acasă, cu familia.

Andra, deranjată de un detaliu la Cătălin Măruță. Despre ce este vorba

Andra a ținut să mai adauge că nu este o persoană geloasă și că nu este genul care să aibă reproșuri la adresa persoanei iubitei, dar cu toate acestea simte că prezentatorul show-ului „La Măruță” stă prea mult pe telefon.

ADVERTISEMENT

„Dușmanul meu, în relația mea cu Cătălin, este telefonul lui. Mie mi se pare că nu mai ajung la Cătălin din cauza telefonului. Înțeleg, e meseria lui, dar… dacă e să-i reproșez ceva, este legat de telefonul ăsta. 

Nu sunt o persoană geloasă, nu sunt o persoană care să reproșeze chestii, n-am fost niciodată, dar dacă stă în casă [pe telefon]… (…) Dacă el e tot timpul pe telefon, pierde niște lucruri.

ADVERTISEMENT

Îi zic: «Nu mai sta! Ok, rezolvă, dar…» (…) Vreau să fie al meu fără telefon. Mi se pare în același timp nedrept să-i reproșez asta, dar…”, a mărturisit Andra în fața colegei sale de breaslă, Delia, în podcast-ul de pe Youtube.

Cătălin Măruță a recunoscut la un moment dat că stă mai mereu cu telefonul în mână. De altfel, în timpul unui interviu, unde l-a avut invitat pe Dorian Popa, a mărturisit cât de multe ore petrece pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Andra nu este geloasă. Cătălin Măruță are întotdeauna acces la telefonul ei

Prezentatorul de la Pro TV are o pasiune foarte mare pentru navigarea pe Internet, Andra dezvăluind că niciodată nu a avut motive să-i verifice telefonul bărbatului cu care are doi copii, David și Eva.

Jurata de la „Românii au talent” a mai precizat că soțul ei i-a spus parola de la telefon, dar a uitat-o imediat pentru că nu este curioasă să-l verifice.

În altă ordine de idei, vedeta spune că prezentatorul are mereu acces la mobilul ei pentru că o ajută cu postările pe care le face pe Instagram sau Facebook.

Andra și Cătălin Măruță au o relație foarte frumoasă și sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de ani buni și formează o familie superbă alături de cei doi copii, David și Eva Măruță.

ADVERTISEMENT