Life

Andra, gafă maximă la Românii au talent: „Nu pot să cred ce am făcut”. Bartoș a spart un televizor

26.03.2021 | 22:14
Andra gafa maxima la Romanii au talent Nu pot sa cred ce am facut Bartos a spart un televizor
ADVERTISEMENT

Andra a comis-o la Românii au talent! Jurata a apăsat din greșeală Golden Buzz pentru un concurent care a luat doar X-uri în ediția din 26 martie.

Văzând greșeala pe care a făcut-o, vedeta și-a pus mâinile în cap, iar Pavel Bartoș a intrat și el în momentul pentru care Andra a apăsat greșit și a spart un televizor.

ADVERTISEMENT

Jurații au regizat momentul unui concurent italian, unul care nu a fost pe placul tuturor. Bărbatul dansa pe niște ritmuri latino, iar Andra, dusă de val, intrând în povestea

Andra a dat Golden Buzz din greșeală

„Au, nu pot să cred, deci nu pot să cred. Nu pot să cred ce am făcut”, a spus Andra după ce a apăsat butonul aur din greșeală pentru Domenico. Cântăreața a apăsat imediat pe butonul roșu, reparându-și gafa.

ADVERTISEMENT

„Ce am putut să fac”, a mai spus cântăreața punându-și mâinile în cap. Gafa pe care a făcut-o Andra l-a făcut pe Andi Moisescu să se prăpădească de râs, acesta spunând că a fost bine că n-au apucat să apară confettiile pentru bărbatul al cărui moment n-a picat tocmai bine publicului.

„Acum mă gândeam cum să fie ăsta unul din Golden Buzz-urile mele”, a continuat nevasta lui Măruță să-și facă mea culpa, iar apoi Florin Călinescu a liniștit-o, după ce a văzut că producătorii au înșeles greșeala: „Eh, se înţelege că eşti om, nu eşti robot”.

ADVERTISEMENT

Domenico și-a continuat show-ul în culise cu Pavel Bartoș

După ce Domenico a trecut de la extaz la agonie, acesta s-a distrat cu Pavel Bartoș și Smiley în culise. Pavel se pare că a fost destul de amuzat de momentul italianului și l-a pus să cânte ceva în limba lui, spunându-i că seamănă foarte bine cu Celentano.

Cele două momente inedite protagonizate de Bartoș și Andra au fost comentat în mediul virtual. Unii fani ai emisiunii au spus că Andra trebuia să își păstreze Golden Buzz-ul, în timp ce alții au spus că nu e mare pagubă pentru PRO TV faptul că Bartoș a spart unul din televizoarele din backstage.

ADVERTISEMENT