Life

Andra, lăsată fără replică de Laurențiu Duță! Ce i-a spus cântărețul în emisiunea lui Măruță

24.03.2021 | 16:23
Andra lasata fara replica de Laurentiu Duta Ce ia spus cantaretul in emisiunea lui Maruta
Andra și cei din 3 Sud Est au colaborat pentru o piesă inedită ce ocupă primul loc în topurile YouTube (sursă foto: captură)
ADVERTISEMENT

Andra a fost lăsată fără cuvinte de către Laurențiu Duță de la 3 Sud Est. Piesa “Jumătatea mea mai bună” a stabilit un record clar în tendințele muzicale de pe YouTube, unde a ajuns rapid numărul 1.

Artiștii au fost prezenți în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde au rememorat întâmplări de la lansarea melodiei, dar și din trecutul lor, pe când abia se lansau pe scena românească.

ADVERTISEMENT

Reuniunea pentru o astfel de colaborare muzicală a celor de la 3 Sud Est cu Andra le-a dat și fanilor o mare speranță, în aceste vremuri în care artiștii nu pot susține concerte și nu se pot întâlni deocamdată cu cei din public, pentru diverse evenimente.

Andra și 3 Sud Est, colaborare inedită în plină pandemie. Soția lui Măruță, lasată fără cuvinte

Andra a fost prezentă, alături de cei din 3 Sud Est, în ediția din această miercuri a emisiunii soțului ei, Cătălin Măruță. Invitația de la PRO TV a fost onorată într-un mod inedit, prin diverse povești din culise.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă artiștii se știu de foarte mulți ani, componenții trupei 3 Sud Est și-au dorit neapărat o colaborare cu solista. Laurențiu Duță a mers chiar acasă la ea și la Cătălin Măruță atunci când i-a prezentat melodia “Jumătatea mea mai bună”, ce se află în prezent pe locul fruntaș de pe YouTube.

Mai mult, melodia a fost una foarte apreciată de către publicul de la noi, având și un videoclip pe măsură. Surpriza a fost una de proporții în această după-amiază, după ce Laurențiu Duță a afirmat că este vorba de o piesă realizată înainte de pandemie, și pe care a dorit să o lanseze la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT
Andra, lăsată fără cuvinte de cei de la 3 Sud Est care i-au mulțumit pentru colaborare, în direct (sursă foto: captură PRO TV)

“Piesa e făcută înainte de pandemie pentru cei care nu știu asta și am ținut-o așa, la sertar. Fără Andra nu ar suna bine, așa mi-am zis. Mama, Dumnezeu să o ierte, m-a învățat că, după un mare necaz, vine și o mare bucurie. După 3 luni de zile (n.r.- cu referire la momentul în care Mihai Budeanu a ajuns la Terapie Intensivă cu Covid-19) sărbătorim cu o astfel de piesă”, a susținut Laurențiu Duță.

“A vrut să vadă reacția noastră când am ascultat piesa pentru prima dată. Tot pe telefon am ascultat melodia și sincer a sunat foarte bine. A fost un an mai greu, o piesă ca asta ne dă și nouă speranță. Și fanii ne-au scris asta, pentru ei e o speranță, e foarte greu ca artist de muzică ușoară să ajungi în tendințe”, a completat și Andra.

ADVERTISEMENT

“Se fac 24 de ani de 3 Sud Est. Din acea noapte, în 1999, când ne-a prins Poliția, aveam la noi echipamente, coborâsem de pe scenă, păream ciudați. Ne-au cerut actele și ne-a întrebat cum dovedim că suntem studenți. Probabil credea că suntem studenți la Teologie, aveam niște tunici cu guler pe noi. (…) Andra, îți mulțumim că ne-ai făcut onoarea de-a cânta cu noi”, a adăugat și Viorel Șipoș.

Mihai Budeanu a vorbit în emisiune și despre cumpăna prin care a trecut, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 și a mărturisit că a fost ajutat de colegii de trupă să treacă cu bine peste acele momente pe care le-a considerat cumplite. Solistul a povestit că Viorel Șipoș l-a făcut să râdă mai tot timpul cât s-a aflat pe patul de spital, cu ajutorul mesajelor de încurajare pe care i le-a trimis, constant.

“Speranța moare ultima. Melodia asta are ceva, pe lângă faptul că e scrisă foarte frumos și e cântată cu drag de noi. Nu am avut o stare atât de bună. Am stat mult în spital și după o astfel de experiență vezi altfel lucrurile. A fost o cumpănă foarte grea. Am ajuns la spital, îmi era frică că nu mai puteam cânta, dar mi-am revenit. Viorel îmi trimitea mesaje, cât eram acolo, m-a făcut să râd”, a povestit Mihai Budeanu.

ADVERTISEMENT
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat....
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Bianca Drăgușanu își scoate la vânzare apartamentul din Dubai. Motivul și prețul cerut
Bianca Drăgușanu își scoate la vânzare apartamentul din Dubai. Motivul și prețul cerut
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Probleme GRAVE de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic TERIBIL pus de...
Probleme GRAVE de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic TERIBIL pus de medici: „Ţi se rupe inima!”
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a...
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România