Life

Andra, dezamăgită după succesul fiicei, Eva Măruță, în cinematografie. Ce a supărat-o: „Mă doare”

Andra a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre succesul pe care fiica ei, Eva Măruță, l-a bifat ca star de cinema!
12.01.2024 | 13:15
Andra dezamagita dupa succesul fiicei Eva Maruta in cinematografie Ce a suparato Ma doare
Andra, interviu despre Eva Măruță. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Andra a vorbit despre fiica ei, Eva Măruță, în exclusivitate pentru FANATIK, după ce micuța de doar 8 ani a rupt gura târgului cu apariția în filmul „Tati part-time”, în care joacă rolul principal alături de actorul Alex Bogdan.

Andra, interviu despre succesul de care se bucură Eva Măruță și răutățile internauților la adresa ei

Andra ne-a spus, în interviul pe care îl puteți parcurge mai jos, că fata ei trăiește cu normalitate succesul de care se bucură și că, în ciuda energiei și a dezinvolturii pe care o afișează, este un copil destul de timid.

ADVERTISEMENT

Soția lui Cătălin Măruță ne-a mai spus că au afectat-o comentariile răutăcioase la adresa fetei sale, însă nu vrea să își focuseze atenția spre câțiva hateri, având în vedere că sunt mai mulți cei care o apreciază pe Eva pentru ce a făcut. 

Întrebată dacă va face și ea saltul în lumea cinematografiei, având exemplul fiicei sale, Andra Măruță ne-a spus că a fi actriță nu a fost niciodată o prioritate pentru ei, că n-a fost atrasă de lumea filmului, însă nu se știe ce surprize poate rezerva viața!

ADVERTISEMENT

„Suntem o familie ca oricare alta”

Bună, Andra! Hai că a început bine anul pentru voi! Fiica ta a ajuns super-star de cinema! Cum trăiești ca mamă toată povestea asta?

–  Pentru noi, acasă, nu contează cine apare la tv, e tot fiica mea. Eu tot mamă sunt chiar dacă apar la televizor, tati la fel. David, la fel, când are câte un meci sau o apariție. La noi lucrurile stau absolut normal, ca în orice casă.

ADVERTISEMENT

Suntem o familie ca oricare alta, doar că asta e meseria noastră și copiii noștri au avut norocul să își aleagă de mici meseria. Nu știu dacă asta va fi, dar au plecat deocamdată pe acest drum și sunt foarte fericiți, iar noi îi susținem cu tot ce fac ei.

Ea cum a trăit experiența asta nouă? A fost autocritică atunci când s-a văzut jucând? 

–  A văzut filmul de mai multe ori până să apară în cinematografe. Ea e foarte atentă înainte, știi, atunci când filmează, la tot ce ține de detalii și nu pot să zic că e critică cu ea… E critică la modul ăsta >, dar nu altfel. E un copil normal, dar cum să zic, atent la modul că îi place ceea ce face și atunci e absolut normal să fie atentă la detalii.

ADVERTISEMENT
andra
Andra, alături de fiica ei, Eva Măruță. Foto: Instagram

„E un copil foarte timid”. Soția lui Cătălin Măruță nu vrea să îi bage în seamă pe hateri: „Mă doare”

Te-am auzit spunând că ea e destul de timidă sau a fost timidă pe platourile de filmări, iar noi o știm mereu energică, dezinhibată…

–  Nu la filmări! Ea este timidă. La filmări se simțea în largul ei, pentru că a fost o echipă extraordinară. S-a simțit în largul ei cunoscându-i acolo. Ea e timidă în momentul în care a ajuns la premieră, se ținea de mâna mea. E un copil foarte timid și e absolut normal ca la vârsta asta să ai emoții atunci când e un eveniment de acest gen.

Am văzut postarea lui Cătălin despre haterii care n-au cruțat-o pe Eva. Cât de tare te afectează comentariile astea și cum treci peste răutăți?

Andra Măruță: –  Pe tine te doare dacă zice cineva ceva de tine? Bun! Mă doare și pe mine atunci. E absolut normal. Important e să nu ne uităm. Sunt atât de mulți oameni care spunt atât de multe lucruri frumoase despre ea. Să mă uit la ăia zece care aruncă cu noroi? Nu! Prefer să mă uit la cei care vorbesc frumos despre ea.

În final, când te vedem pe tine într-un film?

–  Nu știu să-ți zic asta, dar eu zic să ne bucurăm de moment. Nu știu ce proiecte vor veni, muzicale vor fi cu siguranță. În filme nu m-a atras ideea până acum. Dar… Vedem, pentru că niciodată să nu spui niciodată!

ADVERTISEMENT