Life

Andra și Cătălin Măruță, așa cum nu i-ai mai văzut niciodată. Ce au făcut înaintea primei zile de școală

14.09.2020 | 10:17
Andra si Catalin Maruta asa cum nu iai mai vazut niciodata Ce au facut inaintea primei zile de scoala
ADVERTISEMENT

Pandemie sau nu, prima zi de școală este un moment extrem de important pentru cei mici și trebuie tratat ca atare. Familia Măruță știe foarte bine acest lucru, așa că David și Eva au avut parte de un weekend pe cinste în așteptarea revederii cu colegii și prietenii.

Pentru a uita măcar o clipă de stresul și îngrijorările din această perioadă, cuplul care face senzație atât pe micul ecran, cât și în mediul online  a ales să petreacă împreună cu copiii o după-amiază în centru Capitalei. Nu de alta, dar vara nu a vrut deloc să se dea dusă în weekend-ul care tocmai s-a încheiat.

ADVERTISEMENT

Cum plimbarea nu se poate face pe stomacul gol, cei patru s-au oprit la terasa celebrului chef Joseph Hadad pentru un prânz copios. În imaginile publicate de click.ro se poate vedea că meniul a inclus și pâinea marocană cu care juratul Masterchef reușește să dea pe spate orice „vizitator”.

Familia Măruță a sărbătorit ca la carte începerea școlii

În timp ce se înfruptau cu poftă din preparate, Andra și Cătălin Măruță dezbăteau, cot la cot cu cei doi copii, probleme de familie. Câteva minute mai târziu, au decis să schimbe locația și să se îndrepte spre un restaurant a cărui specialitate este înghețata.

ADVERTISEMENT

Din peisaj nu au lipsit nici măștile de protecție, pentru că Eva și David respectă cu sfințenie regulile impuse în această perioadă. Momentul de relaxare a picat cum nu se putea mai bine, având în vedere că fetița reîncepe grădinița, iar fratele ei mai mare se pregătește să-și întâlnească din nou colegii de școală.

De altfel, puștiul are un ritual special înainte de începerea școlii, pe care l-au anunțat ieri, pe Instagram: merge împreună cu tăticul la tuns. „Suntem pregătiți de școală”, a anunțat prezentatorul de la PRO TV, admirând freza modernă a fiului său.

ADVERTISEMENT

„Indiferent când se vor întoarce copiii la școală, au nevoie să fie în siguranță și să vină cu plăcere, nu cu griji”

Trăim o perioadă cu multe incertitudini, o simțim ca pe o așteptare grea. Vrem să ne întoarcem la normal, dar nu știm când va fi cazul, nu știm când ne vom simți în siguranță, când toată lumea va lucra, când copiii vor merge din nou la școală.

Un lucru însă este clar, chiar și în acest context cu multe întrebări: avem nevoie de condiții de igienă foarte bune. E mai clar ca oricând că nu mai putem amâna asta. Indiferent când se vor întoarce copiii la școală, în septembrie sau mai târziu, ei au nevoie de condiții decente.

ADVERTISEMENT

Au nevoie să fie în siguranță și să vină cu plăcere, nu cu griji. Nu ar trebui ca în 2020 să mai existe școli care au toaletele în curte, care au grupuri sanitare fără alimentare la apă curentă, cu obiecte sanitare defecte sau deteriorate, dar aceasta este realitatea”, a spus Andra în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT