Life

Câți bani plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru studiile copiilor. Eva și David au început deja școala

Câți bani plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru studiile copiilor? Eva și David au început deja școala și studiază la o instituție de renume.
04.09.2023 | 18:48
Cati bani platesc Andra si Catalin Maruta pentru studiile copiilor Eva si David au inceput deja scoala
Câți bani plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru studiile copiilor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță se pot declara împliniți din toate punctele de vedere. Sunt împreună de ani buni, au doi copii superbi și de asemenea, și din punct de vedere profesional o duc bine.

Eva și David au început școala deja

Ea este artistă, în timp ce el este un apreciat prezentator tv. De asemenea, fiica celor doi Eva are deja numeroase apariții virale pe internet. Când vine vorba de cei doi copii, se pare că Andra și Cătălin Măruță nu se uită deloc la bani.

ADVERTISEMENT

Drept dovadă, Eva și David studiază la instituție de renume. Cei doi au început deja școala astăzi, iar prima zi a fost una cât se poate de emoționantă. Cătălin Măruță a filmat întreg momentul.

Ambii copii au plecat de acasă în uniforme, gata de întâlnire cu colegii lor. Totodată, prezentatorul tv nu a ratat ocazia de a-i lăuda pe cei doi pentru ținuta pentru care au optat.

ADVERTISEMENT

Și totuși câți bani plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru studiile copiilor? Vorbim despre sume cât se poate de mari. Atât Eva cât și David studiază la Cambrige School of Bucharest.

Câți bani plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru studiile copiilor

Astfel, doar taxa de înscriere la Cambrige School of Bucharest este de 1.150 de euro. Mai apoi, taxele anuale sunt de peste 10.000 de euro. Conform informațiilor de pe site-ul oficial, taxa anuală pornește de la 11.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, poate ajunge chiar și până la 12.500 de euro. Ce intră în aceste costuri? În primul rând asigurarea elevilor, dar și asistență academică. Totodată, elevii mai au la dispoziție și biblioteca digitală.

De cealaltă parte, Andra și Cătălin Măruță sunt nevoiți să plătească uniformele. Totodată, în această taxă nu este inclus nici transportul și nici cateringul, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Oricum ar fi, cei doi sunt mândri de copii lor și știu că merită ce e mai bun. La un moment dat artista a vorbit despre acest lucru și avea doar cuvinte de laudă la adresa lui David și a Evei.

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! (…) Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David, pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente”, povestea Andra despre copiii ei în cadrul unui interviu mai vechi.

ADVERTISEMENT