Life

Andra și Cătălin Măruță, căsnicie cu probleme: „E vina lui”. Reproșurile cântăreței după 14 ani de mariaj

Andra a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre căsnicia pe care o are cu Cătălin Măruță, mai sincer ca niciodată într-un interviu.
13.05.2023 | 14:43
Andra si Catalin Maruta casnicie cu probleme E vina lui Reprosurile cantaretei dupa 14 ani de mariaj
Andra, reproșuri în căsnicia cu Cătălin Măruță. Foto: Instagram/ YouTube. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 14 ani, iar relația pe care o au nu e tot timpul una roz. Jurata de la Românii au talent a pus pe masă nemulțumirile pe care le are față de soțul ei.

Andra, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Cătălin Măruță

Vedeta a vorbit inclusiv despre cât de mult sex practică pe săptămână, spunând că se întâlnesc în dormitor atunci când reușesc să scape de copii.

ADVERTISEMENT

Invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, cântăreața nu a mai ținut cont că unele lucruri pe care le spune s-ar putea să fie interpretate. Căsnicia ei cu Cătălin funcționează foarte bine, doar că artista își dorește ceva mai multă atenție de la Cătălin.

Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că de la o vreme încoace a refuzat să îi mai facă daruri soțului ei, atunci când îi e ziua. Motivul? Se pare că prezentatorul de la PRO TV  nu prea știe să primească toate cadourile pe care i le oferă cei din jur. Andra a dat exemplu niște ochelari pe care i-a găsit cu greu, pe care realizatorul tv nu i-a purtat niciodată. Acum, îi poartă ea!

ADVERTISEMENT

Andra, despre Cătălin Măruță: „Eu nu-i mai cumpăr cadouri, deloc”

„Eu nu-i mai cumpăr cadouri, deloc. Nu știe să primească cadouri. Știu că e vina lui. Nu-i mai cumpăr cadouri, haine. I-am cumpărat niște ochelari, erau cu Bluetooth. Am sunat la niște prieteni, să-i fac rost. Nu i-a purtat niciodată, măcar de dragul meu. Îi port eu acuma”, a declarat Andra în podcastul lui Mihai Bobonete de pe YouTube.

Vedeta a mers mai departe cu dezvăluirile pe care nimeni nu și le imagina că le va face vreodată. Muziciana a spus că odată cu înaintarea în vârstă și-a dat seama că vrea mai multă atenție din partea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Andra Măruță și-ar dori ca partenerul ei să fie mai prezent în relația lor de cuplu, să îi arate că o iubește așa cum vede ea  în filmele de dragoste.

Cătălin Măruță nu e suficient de atent cu vedeta: „Vreau  ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine”

„Asta mi se întâmplă acum, voi împlini 37 de ani. Acum îmi spun exact vârsta. Acum simt mai mult nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin. A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție. Nu știu dacă e vorba de vârstă. Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine.

ADVERTISEMENT

Vreau, când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta. Prefer genul ăsta de iubire, ca din filme. Nu că trebuie să punctăm de nu știu câte ori sex pe săptămână. Avem parte de câte ori se poate. De câte ori se poate să fugim de copii, să facem asta. 

Eu am fost omul din această relație care a dat de la început mai mult. Cătălin e mai introvertit, de și nu pare. Eu m-am măritat la 22 de ani, dar am avut răbdarea asta să ne luăm unul după altul”, a completat Andra, soția lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT