Life

Mihai Bobonete a recunoscut totul! Drama care l-a marcat pe juratul de la Românii au Talent: “Fac terapie”

Mihai Bobonete a vorbit despre drama care i-a marcat viața. Juratul de la Românii au talent a apelat la ajutorul terapeutului.
08.04.2023 | 11:57
Mihai Bobonete a recunoscut totul Drama care la marcat pe juratul de la Romanii au Talent Fac terapie
Drama care i-a marcat viața lui Mihai Bobonete. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a vorbit public despre decizia de a merge la terapie. Juratul de la Românii au talent a trecut în urmă cu mai mulți ani printr-o situație dificilă, în care oamenii cei mai dragi lui au fost puși în pericol.

Motivul pentru care Mihai Bobnoenete a apelat la terapie

Cu mai bine de nouă ani în urmă, Mihai Boboenete a avut parte de o întâmplare care l-a marcat. La scurt timp după ce se mutase într-un apartament, imobilul a fost prădat de hoți. La momentul respectiv, juratul de la Românii au talent nu se afla acasă.

ADVERTISEMENT

În schimb, acolo erau soția și fiul lui, astfel că, Mihai Bobonete a fost foarte afectat. Recent, actorul din Las Fierbinți a vorbit despre acel episod și a spus cum s-a petrecut totul. Astfel, oamenii ar fi intrat în casa situată la parter pe geamul din bucătărie.

Ulterior, Mihai Bobonete a aflat că totul a fost o greșeală și el trebuia să fie victima. Hoții au acționat la pont, iar din casa vedetei nu au reușit să plece cu obiecte de valoare. „Episodul cu hoții în casa mea s-a dovedit a fi fost o greșeală.

ADVERTISEMENT

A fost o spargere la pont, iar noi eram mutați acolo de foarte puțină vreme. Pesemne că și hoții au fost dezamăgiți, dacă mi-au luat chitara bas și pușca cu dopuri a lui Octav.

Eu nu dețin lucruri cu valoare materială mare, iar banii nu stau niciodată mai mult de câteva ore la noi în casă, are grijă soția să plece repede de unde vin”, a povestit Mihai Bobonete pentru Viva.ro. 

ADVERTISEMENT

„Fac terapie și îmi este foarte bine așa”

În acea perioadă, Mihai Bobonete a hotărât să apeleze la terapie, iar de curând a reluat ședințele cu specialistul. Din punctul său de vedere, nu este o rușine să ceri ajutor atunci când nu mai poți să răzbați de unul singur în fața problemelor.

„Prejudecăți și tabuuri în privința acestui subiect se întâlnesc doar la oamenii mai puțin educați și care nu au avut resursele necesare să-și mărească spectrul cunoașterii.

ADVERTISEMENT

Pentru că, altfel, terapia este un lucru atât de normal, încât nu ar trebui niciodată să creeze rușini sau scepticism. Eu fac terapie și îmi este foarte bine așa”, a dezvăluit juratul de la Românii au talent pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT