Life

Cum a apărut Andra la Pro TV, în marea finală Românii au talent 2023. Mihai Bobonete nu s-a putut abține: „La cum arăți…”

Cum s-a îmbrăcat Andra în marea finală Românii au talent 2023. Mihai Bobonete nu s-a putut abține și a complimentat-o în direct.
12.05.2023 | 21:58
Cum a aparut Andra la Pro TV in marea finala Romanii au talent 2023 Mihai Bobonete nu sa putut abtine La cum arati
Cum s-a îmbrăcat Andra în finala Românii au talent 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra a bifat o apariție spectaculoasă în finala Românii au talent 2023. Artista a atras toate privirile și a ieșit în evidență încă de la primii pași pe care i-a făcut pe scenă. Mihai Bobonete a complimentat-o imediat.

Cum s-a îmbrăcat Andra în finala Românii au talent 2023

Dacă în prima semifinală Românii au talent 2023, Andra a fost o adevărată Kim Kardashian de România, afișându-se cu o superbă ținută neagră și bijuterii dintr-o colecție care costă o avere, artista nu putea să se lase mai prejos în marea finală de vineri, 12 mai 2023. 

ADVERTISEMENT

Vedeta a ales pentru această ocazie specială o rochie într-o culoare neașteptată, un galben vibrant. Creația a avut un detaliu cu pietre în zona pieptului, unde, de altfel, creatorul a adăugat și un decupaj.

Cu toate că rochia era închisă până în gât, i-a pus silueta Andrei în valoare datorită croiului și a crăpăturii adânci, care i-a lăsat soției lui Cătălin Măruță picioarele la vedere. Astfel că, a făcut furori încă de când a pășit pe scenă, a atras toate privirile.

ADVERTISEMENT

În finala Românii au talent 2023, Andra a intrat înconjurată de cei trei colegi ai săi. Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au ales la rândul lor ținute elegante, mai exact costume negre.

„A fost o călătorie incredibilă! Sezonul al 13-lea a fost tulburător, cu povești emoționante, concurenți de toate vârstele și din toată lumea, nu doar de aici! Abia aștept să aflu pe cine alegeți câștigător!

ADVERTISEMENT

Azi are loc marea finală! Voi urca și eu pe scenă, alături de frații Advahov, pentru un moment muzical special!”, a scris Andra pe Instagram, imediat după ce marea finală a început.

Ce i-a spus Mihai Bobonete Andrei în finala Românii au talent

Cum era de așteptat, eforturile făcute de Andra pentru a arăta impecabil în finala Românii au talent 2023 nu au rămas neapreciate. Mihai Bobonete nu s-a putut abține și a complimentat-o în direct.

ADVERTISEMENT

„La cum arăți în seara asta, ar trebui doar tu să vorbești”, i-a spus Mihai Bobonete Andrei în timp ce jurizau primul moment al serii. În secțiunea de comentarii de pe social media, fanii vedetei i-au dat dreptate.

„Ești atâta de faină”, „Superbă”, „Zeiță”, „Ești superbă! Felicitări pentru parcursul acestui sezon!”, „Ești minunată! Te iubesc!”, „Pur și simplu divină!”, „Ce fulger”, au fost câteva dintre mesajele pe care oamenii i le-au transmis.

ADVERTISEMENT