Life

Andra și Cătălin Măruță sunt tare mândri de fiica lor. Eva Maria a dat marea lovitură

26.12.2020 | 17:04
Andra si Catalin Maruta sunt tare mandri de fiica lor Eva Maria a dat marea lovitura
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță au multe motive de bucurie și sunt tare mâdri de fiica lor, care tocmai a dat lovitura în „carieră”. Eva Maria și David sunt foarte activi în mediul online la doar 5, respectiv 9 ani. 

Eva Măruță are un canal de YouTube de ceva timp, iar acum a reușit să strângă peste 100.000 de abonați, motiv pentru care a primit butonul pentru această performanță.

ADVERTISEMENT

Jurata de la „Românii au talent” și soțul ei au postat pe Instagram mesaje în care își felicită fiica pentru această realizare și sunt siguri că și David va atinge acest număr cât de curând.

Andra și Cătălin Măruță sunt tare mândri de fiica lor. Eva Maria a dat marea lovitură

Andra și Cătălin Măruță au motive să fie mândri de copiii lor. Eva Maria a primit butonul de 100.000 de abonați de la YouTube, unde are un canal de ceva timp și postează regulat. Fratele ei de 9 ani, David, și-a propus să atingă acest număr cât mai curând, iar părinții sunt siguri că va reuși.

ADVERTISEMENT

Andra a postat un mesaj emoționant pe Instagram la o fotografie cu ea și fiica ei, dar și cu butonul pe care l-a câștigat.

„Sărbătorim cu Eva! 🎉🤗❤️ A primit de la YouTube butonul pentru 100.000 de abonați! Sunt mândră de faptul că e atât de ambițioasă și pasionată și o voi ajuta mereu să își împlinească visele! Să îi ținem pumnii și lui David, acum e mai motivat și el sa posteze mai des!!!”, a scris artista.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Nici Cătălin Măruță nu a uitat să posteze un mesaj de laudă entru fetița lui, în aceeași notă emoționantă ca Andra. „Felicitări, iubita mea! Eva a primit butonul pentru 100.000 de abonați pe YouTube! Deja a depășit 150.000 in acest moment. O vom ajuta mereu și o vom sprijini ca sa îsi urmeze pasiunile și să își folosească imaginația și creativitatea! La fel ca si pe David care și-a propus să ajungă și el la 100.000! 💪”, a scris prezentatorul TV.

Fanii au felicitat-o pe micuța Eva, dar și pe fratele ei, David, pentru realizările pe care le au la niște vârste destul de fragede.

ADVERTISEMENT

Copiii Măruță, apariții publice tot mai dese

Prezentatorul de la Pro TV și îndrăgita cântăreață nu au procedat ca alte vedete, care și-au ținut copiii departe de lumina reflectoarelor. Din contră, Eva Maria și David au avut numeroase apariții publice și au fost implicați în diverse proiecte.

În urmă cu câteva luni, Eva și David au filmat pentru o reclamă la un mare lanț de hypermarket-uri, având un succes răsunător și niște apariții de senzație, costumați în vedete punk-rock.

„Când eşti copil, crezi că totul e posibil! Iar noi îi încurajăm pe Eva şi David să viseze: vrem să creadă că pot deveni orice îşi doresc! Şi părinţii noştri au crezut în noi! Sper ca şi Eva şi David să aibă aripi la fel de puternice, să ajungă oriunde cu ele! Noi o să fim mereu aici să le spunem că totul este posibil!”, spunea Cătălin Măruță la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT