Life

Andra Volos de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Cum s-au afișat cei doi

Andra Volos de la Puterea Dragostei pare că a trecut despre despărțirea de fostul partener de viață. Tânăra de 23 de ani s-a afișat în compania unui alt bărbat.
11.12.2021 | 18:45
Andra Volos de la Puterea Dragostei are un nou iubit Cum sau afisat cei doi
Andra Volos de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Cum s-au afișat cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă are un nou iubit. Fosta participantă de la Kanal D nu ascunde faptul că în viața ei sentimentală a apărut altcineva.

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu s-a afișat cu un bărbat misterios, iar imaginile vorbesc de la sine. Andra Volos de la Puterea Dragostei nu mai este singură.

ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea Dragostei nu mai este singură. Cu cine se iubește tânăra

Andra Volos de la Puterea Dragostei este foarte îndrăgostită, dovadă chiar imaginile publicate în social media. Cei doi amorezi au plecat într-o minivacanță în Timișoara.

Șatena și misteriosul partener de viață au vizitat Târgul de Crăciun, însă fotografia care a atras cel mai mult atenția este cea din camera de hotel.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D și bărbatul stau întinși în pat, îmbrăcați cu halate, în timp ce savurează un pahar de șampanie. Poza este însoțită de o inimă.

Mai mult decât atât, apropierea dintre cei doi lasă de înțeles că formează un cuplu de ceva vreme, deși până acum nu s-au afișat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Andra Volos și actualul iubit
Andra Volos de la Puterea Dragostei și actualul iubit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andra Volos de la Puterea Dragostei și Bogdan Mocanu, pe drumuri separate

Ultima relație despre care s-a scris în presă a fost cea cu un bărbat însurat, căruia Andra Volos i-a furat mințile. Înainte tânăra s-a iubit cu Bogdan Mocanu, concurent și el la Puterea Dragostei.

Cei doi s-au cunoscut la filmările sezonului doi, moderat de Andreea Mantea, dar la scurt timp după show au realizat că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

Drumurile lor s-au despărțit, dar Andra Volos și Bogdan Mocanu continuă să fie prieteni apropiați. Nu puține ori influencerița a avut grijă de pisica manelistului.

„Să zică Andra mulțumesc că a plecat Jador și că nu a mai stat să dezbatem subiectul. Nu știu cine pe cine a căutat, dar când am auzit, m-am scârbit.

Jador e prietenul meu bun, e fratele meu. Știu și când se duce la baie. Și nu știu cine ar putea face o chestie ca asta când eu sunt simbolul prieteniei.

Așa auzeam și eu prin casă, că nu îl suportă, că umblu cu el, dar, aparent, lucrurile și gusturile se schimbă”, spunea în urmă cu câteva luni Bogdan Mocanu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT