Life

Andra Volos de la Puterea Dragostei este însărcinată? Ipostaza care i-a pus pe gânduri pe fani

12.11.2020 | 20:20
Andra Volos de la Puterea Dragostei este insarcinata Ipostaza care ia pus pe ganduri pe fani
Andra Volos de la Puterea Dragostei, mesaj dureros după tragedia de la Piatra Neamț. Fosta concurentă, extrem de afectată. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos este foarte activă în mediul online, iar ultima ei fotografie a stârnit controverse în mediul online. Se pare că fanii acesteia au intrat la bănuieli, crezând că fosta iubită a lui Bogdan Mocanu este gravidă.

Andra Volos este una dintre cele mai frumoase femei care au pășit vreodată în casa Puterea Dragostei. Tânăra se bucură de celebritatea după ce a părăsit competiția televizată și își ține susținătorii la curent cu viața ei prin fotografii și filmulețe provocatoare.

ADVERTISEMENT

Recent, diva a făcut o postare pe rețelele de socializare, fiind îmbrăcată sumar, iar ipostaza i-a surprins pe urmăritorii acesteia, reacțiile internauțiilor fiind total neașteptate.

Andra Volos de la Puterea Dragostei este însărcinată? În ce ipostază a fost surprinsă fosta iubită a lui Bogdan Mocanu

Andra Volos a devenit cunoscută ca urmare a participării sale la reality show-ul Puterea Dragostei, unde l-a întâlnit pe fostul ei iubit, Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al competiției difuzate pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Ulterior, faima tinerei a tot crescut, iar aceasta a continuat să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu imagini inedite, obișnuind să pozeze foarte provocator. Recent, aceasta a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, făcând furori în rândul admiratorilor ei.

În fotografia cu pricina, frumoasa șatenă a pozat cu posteriorul la vedere, iar urmăritorii ei au confundat partea din spate a corpului cu burtica de graviduță, spre amuzamentul multora.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

🦩

A post shared by Andra Volos (@andravolos) on

De altfel, acest lucru nu ar fi tocmai de mirat, de vreme ce iubirea dintre Bogdan Mocanu și Andra Volos a fost foarte mare și, deși cei doi au pus capăt relației de mai multe ori, nu au putut niciodată să stea departe unul de celălalt.

”Am crezut că ești gravidă”, a fost comentariul unui urmăritor ”Și eu după am văzut că e fundul ei🤣❤️”, a răspuns ulterior un alt fan.

ADVERTISEMENT