Life

Andra Volos de la Puterea dragostei, în relație cu Nicolas Sax? Adevărul a ieșit la iveală: „Ne știm de când era cu Bogdan Mocanu”

14.09.2020 | 13:24
Andra Volos de la Puterea dragostei in relatie cu Nicolas Sax Adevarul a iesit la iveala Ne stim de cand era cu Bogdan Mocanu
Andra Volos, prietenă bună cu Nicolas Sax. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos este din nou în centrul atenției de când a reintrat în competiția Puterea dragostei. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al reality-show-ului de la Kanal D, a fost cuplată de presă cu celebrul Nicolas Sax.

Andra Volos de la Puterea dragostei, prietenă cu Nicolas Sax

Cei doi au fost văzuți împreună de mai multe ori, însă niciodată niciunul dintre ei nu a vrut să vorbească despre tipul de legătură care îi unește.

ADVERTISEMENT

Nicolas a rupt tăcerea, într-un final, și a spus că Andra îi este foarte dragă, dar că între ei nu e altceva decât o relație frumoasă de prietenie.

Sax a declarat că o știe pe Andra de când era cu Bogdan Mocanu și mergeau foarte des împreună în oraș, la filme, la restaurante, la distracție în general, dar că mai mult de atât nu a existat între cei doi.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă spun adevărul! Deci, Andra pentru mine este mai mult ca o soră! Este o fată prea dulce și prea minunată și eu niciodată nu aș putea să o privesc altfel sau să mă gândesc măcar, nici măcar cu gândul nu aș putea să mă gândesc că băi, poate sau ceva.. Andra e o fată minunată, e frumoasă.. Eu în primul rând, am gagicile mele, am treburile mele”, a declarat Nicolas despre relația cu Andra Volos.

„Eram ca frații”

„Ne știm de prea mult timp.. În primul rând, ne știm de când era cu Bogdan Mocanu și eu eram prieten cu Bogdan Mocanu.. Eram prieteni, eram ca frații.. Andra ne făcea să mâncăm, stăteam la filme… O relație foarte frumoasă de prietenie”, a completat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Andra Volos este una din cele mai cunoscute concurente de la Puterea dragostei, vedeta având și un canal de Youtube unde ține legătura în permanență cu fanii ei, acolo unde și-a expus toată viața, cu bune și cu rele.