Life

Andra Volos este însărcinată! Prima imagine cu burtica: „Când iubirea nu mai încape în două inimi”

Andra Volos este însărcinată! Prima imagine cu burtica. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este gravidă cu primul ei copil.
05.06.2023 | 23:20
Andra Volos este insarcinata Prima imagine cu burtica Cand iubirea nu mai incape in doua inimi
Andra Volos este însărcinată cu primul ei copil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos este însărcinată! Fosta concurentă de la Puterea dragostei a postat și prima imagine cu burtica de gravidă, alături de viitorul ei soț.

Andra Volos este însărcinată cu primul ei copil

Andra Volos așteaptă primul ei copil. Fosta concurentă de la reality-show a mărturisit pe rețelele de socializare că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Aceasta a postat și un mesaj clar referitor la sarcină, semn că ea și iubitul ei sunt în al nouălea cer pentru că vor deveni părinți. Andra Volos este gravidă în 14 săpămâni.

„Când iubirea nu mai încape în două inimi, se naște a treia! 👼🏼 #14weekspregnant”, a scris Andra Volos pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Andra Volos
Andra Volos este însărcinată cu primul ei copil. Foto: Instagram

Cine e tatăl copilului Andrei Volos

Andra Volos a postat o imagine alături de viitorul ei soț pe rețelele de socializare. Acesta îi sărută burtica de gravidă. Și viitorul soț al Andrei Volos a transmis un mesaj la postarea făcută de aceasta.

Cântărețul Robert Lele i-a spus iubitei sale că o iubește și că abia așteaptă să își cunoască copilul pe aceasta îl poartă în pântece. Acesta este cel care o să-i devină și soț.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc și îți mulțumesc pentru această minune pe care urmează sa o aduci pe lume”, a scris și Robert Lele.

La acest lucru a răspus și Andra Volos, care îi promite viitorului ei soț că o să fie cea mai bună mamă și cea mai bună soție.

ADVERTISEMENT

„Și noi te iubim, promit sa fiu cea mai bună mama/ soție”, i-a răspuns Andra Volos iubitului ei.

La anunțul cu sarcina Andrei Volos au comentat o mulțime de oameni, dintre care și prietena ei de la Puterea Dragostei, Manuela Oprișiu.

„Felicitări, dragilor! Să ai sarcina ușoară, surioara mea! Dumnezeu va iubește și v-a unit prim cel mai frumos mod ❤️ vă iubesc”, a scris și aceasta.

ADVERTISEMENT