Life

Andra Volos și-a lăsat mască fanii. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, alături de un bărbat misterios

03.01.2021 | 08:29
Andra Volos sia lasat masca fanii Fosta concurenta de la Puterea Dragostei alaturi de un barbat misterios
Andra Volos de la Puterea dragostei a început să fie neglijentă cu silueta? Ce a apărut pe Instagram. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andra Volos este întrebată adesea dacă și-a refăcut viața sentimentală după despărțirea de Bogdan Mocanu, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” lăsându-și fanii mască cu o dezvăluire făcută chiar în mediul online. 

Fosta participantă din sezonul 2 al show-ului matrimonial de la Kanal D a apărut de mai multe ori în compania unui bărbat misterios, internauții fiind curioși dacă acesta este cel care i-a furat inima. Tânăra și-a pus fanii pe jar cu postările în care apare împreună cu el.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a dat cărțile pe față și a vorbit despre bărbatul misterios lângă care se pozează frecvent. Asta după ce Andra Volos a fost rugată să posteze pe rețelele de socializare o imagine cu cel mai bun prieten, de data asta de sex masculin.

Andra Volos, adevărul despre bărbatul misterios din viața sa. Cine este el

Andra Volos nu a stat prea mult pe gânduri și le-a arătat urmăritorilor săi cine este amicul care îi este aproape. De altfel, în descrierea imaginii blondina a scris și un mesaj emoționant, precizând totodată că este și ziua lui de naștere.

ADVERTISEMENT

„Infinitul meu, dragostea mea, viața mea”, a scris fosta concurentă de la Puterea Dragostei pe fotografia în care apare alături de bărbatul misterios despre care foarte multă lume a crezut că este iubitul ei.

Iată că, lucrurile stau complet diferit, Andra Volos și Marius Ursan, așa cum îl cheamă pe bărbat, sunt doar foarte buni prieteni. Tânărul este un hairsylist foarte cunoscut, multe dintre vedetele showbiz-ului autohton apelând la serviciile sale.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele publice care au intrat în mâinile iscusite ale  hairsylistului se numără Bianca Drăgușanu, Alina Ceușan, Antonia sau Loredana Chivu.

Andra Volos și cel mai bun prieten, Marius Ursan
Andra Volos și cel mai bun prieten, Marius Ursan. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andra Volos a căpătat mult capital de imagine după participarea la „Puterea Dragostei” și nu este de mirare că este „cuplată” cu totul felul de bărbați. Ce-i drept, tânăra le arată frecvent fanilor cum este răsfățată, postând buchete imense de trandafiri sau alte atenții.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină primește destul de des flori, însă are grijă să nu divulge cine este expeditorul, semn că vrea să-și țină viața sentimentală departe de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT