Sport

Andrea Compagno, din nou scos la pauză! Nici noul favorit al lui Becali nu a scăpat în Farul – FCSB

Andrea Compagno a fost înlocuit din nou la pauză la FCSB. Roş-albaştrii au făcut două modificări la pauza meciului cu Farul Constanţa, fiind sacrificat şi Ovidiu Popescu.
17.09.2023 | 23:24
Andrea Compagno din nou scos la pauza Nici noul favorit al lui Becali nu a scapat in Farul  FCSB
Andrea Compagno, în tricoul FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul şi FCSB s-au întâlnit pentru prima dată de la “finala campionatului” în SuperLiga. În noua stagiune, roş-albaştrii porneau cu un avans de 12 puncte în campionat în faţa “marinarilor”.

Andrea Compagno, din nou scos la pauză!

După o primă repriză modestă, roş-albaştrii au apelat la bine cunoscutele schimbări de la pauză. Andrea Compagno, deşi a fost cel mai periculos om al oaspeţilor, având cea mai mare şansă de gol plus o reuşită anulată pe motiv de offside a fost înlocuit.

ADVERTISEMENT

David Miculescu a fost trimis în atac în locul italianului. Compagno este unul dintre “clienţii” lui Gigi Becali, atacantul fiind integralist în doar două meciuri din acest sezon, cu CSKA Sofia şi Universitatea Craiova.

Nu a scăpat nici “Lampard”! Înlocuit de Djokovic

O altă modificare efectuată la pauză de roş-albaştrii a fost cea a lui Ovidiu Popescu. Noul favorit al patronului nu a făcut o primă parte bună şi a fost înlocuit de Damjan Djokovic, cel căruia i-a “furat” locul de titular.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunţat cum a ajuns Ovidiu Popescu titular în locul lui Damjan Djokovic, spunând că i-a rugat pe oamenii din staff să îi arate statisticile, Popescu fiind superior la acest capitol:

“Să vă spun de ce n-a jucat Djokovic. L-am întrebat pe MM să-mi spună un lucru, i-am zis să-mi scoată statistica pentru că mi s-a părut în neregulă la meciul cu danezii și la meciul cu UTA.

ADVERTISEMENT

Am cerut statistica. Și am cerut să văd recuperări în jumătatea adversă și deposedări. Ovidiu Popescu făcuse aproape triplu deposedări. Și atunci e normal să joace Ovidiu Popescu. Dacă era după ei ar fi jucat cu Ovidiu Popescu dreapta și cu Djokovic la mijloc”, a spus Gigi Becali.

“Nimic nu mă mai interesează, nu vând nimic până în iarnă”

Patronul FCSB-ului a vrut să îl vândă în această vară pe Andrea Compagno, dar spre finalul perioadei de transferuri s-a răzgândit şi a spus că nu mai vrea să renunţe la italian, în condiţiile în care nu are înlocuitor:

ADVERTISEMENT

“Nu mă interesează să vând jucători și nu am jucători de vânzare. De jucători nu mai vorbesc până în iarnă. Acum mă interesează doar fotbalul și să câștig. Nimic nu mă mai interesează, nu vând nimic până în iarnă”, a spus patronul FCSB la FANATIK SUPERLIGA.


  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „nu marchează ambele echipe” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT