Sport

Andrea Compagno face spectacol în China! Fostul atacant de la FCSB a marcat din nou și este golgheterul campionatului

Andrea Compagno a marcat din nou pentru Tianjin Jinmen Tiger și este golgheter în China! Fostul atacant de la FCSB face spectacol.
10.04.2024 | 18:32
Andrea Compagno face spectacol in China Fostul atacant de la FCSB a marcat din nou si este golgheterul campionatului
Andrea Compagno face spectacol în campionatul chinez. Atacantul italian a marcat din nou pentru Tianjin Jinmen Tiger. Foto: Twitter.
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno s-a integrat perfect la Tianjin Jinmen Tiger. Fostul atacant de la FCSB are cifre excelente în tricoul chinezilor. În ultima rundă, Tianjin Jinmen Tiger a învins-o pe Qingdao West Coast în deplasare, scor 3-1, în etapa a 5-a din campionatul Chinei. Andrea Compagno a fost cel care a deschis scorul.

Andrea Compagno a marcat din nou și este golgheterul campionatului în China

Andrea Compagno a ajuns la 5 goluri marcate în 5 meciuri pentru Tianjin Jinmen Tiger. Atacantul italian este golgheterul campionatului chinez, la egalitate cu Wu Lei de la Shanghai Port. În ultima etapă, fostul atacant de la FCSB și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor.

ADVERTISEMENT

Tianjin Jinmen Tiger a deschis scorul în minutul 57 prin Andrea Compagno după o primă repriză fără goluri. Gazdele au restabilit egalitatea rapid prin Alan. Partida a fost rezolvată de echipa lui Andrea Compagno pe final.

Ademi a înscris în minutul 85, în timp ce Shi Yan a stabilit scorul final (3-1) cu un gol în minutul 90+4. Tianjin Jinmen Tiger ocupă locul 4 în clasament, cu 10 puncte după 5 etape, la 5 puncte în spatele liderului Shanghai Shenhua.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno face spectacol la Tianjin Jinmen Tiger

Andrea Compagno a debutat fără gol în tricoul lui Tianjin Jinmen Tiger. Atacantul în vârstă de 27 de ani nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor în disputa cu Nantong Zhiyun de pe 2 martie. Ulterior, a urmat o serie excelentă pentru fostul fotbalist al lui Gigi Becali.

Andrea Compagno a marcat în ultimele 4 meciuri consecutive la Tianjin Jinmen Tiger. Mai mult decât atât, în penultima etapă cu Chengdu Rongcheng (2-3), Compagno a reușit „dubla”. În ciuda performanței atacantului, echipa lui Yu Genwei a pierdut la limită.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB la Tianjin Jinmen Tiger, la începutul lunii februarie. Gigi Becali a acceptat să-i dea drumul atacantului italian pentru suma de 150.000 de euro.

Andrea Compagno, salariu de 5 ori mai mare în China decât la FCSB

În China, Andrea Compagno încasează suma de 700.000 de euro pe sezon. Italianul are în prezent un salariu de 5 ori mai mare decât în perioada petrecută la FCSB. Înainte să facă pasul în China, Andrea Compagno a mai avut ofertă din Kazakhstan.

ADVERTISEMENT

Aktobe îi oferea fostului fotbalist de la FCSB un salariu de 400.000 de euro și un contract valabil pe 2 ani. Cu tot cu bonusuri, Compagno ar fi ajuns la un milion de euro în doi ani. În cele din urmă, atacantul care va împlini 28 de ani pe 22 aprilie a ales China.

  • 2.000.000 de euro este cota de piață a lui Andrea Compagno, conform Transfermarkt.com. 
ADVERTISEMENT