Sport

Andrea Compagno nu face deplasarea la Craiova! Ce se întâmplă cu atacantul FCSB

Andrea Compagno nu face parte din lotul FCSB pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, programat duminică de la ora 20:00.
27.01.2024 | 12:52
Andrea Compagno nu face deplasarea la Craiova Ce se intampla cu atacantul FCSB
Andrea Compagno nu face parte din lotul FCSB pentru partida cu Universitatea Craiova. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno este aproape de despărțirea de FCSB și nu face parte din planurile lui Elias Charalambous pentru derby-ul cu Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că italianul nu va face deplasarea în Bănie.

Andrea Compagno nu face deplasarea în Bănie pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Compagno rămâne la baza FCSB și se pregătește separat în așteptarea unui transfer care pare iminent. Gigi Becali a anunțat pentru FANATIK că atacantul de 27 de ani are trei oferte în acest moment.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno nu mai este pe placul lui Gigi Becali, care a transmis clar că nu vrea să îl mai vadă pe atacant în echipă. În ciuda faptului că Mihai Stoica a încercat să-l convingă pe patronul FCSB de utilitatea italianului.

Andrea nu s-a antrenat alături de grup în ultima săptămână. Am fost informat că are o ofertă. Nu cred că a semnat încă, nu este ceva concret. Pentru meciul de duminică nu va fi alături de noi. Să vedem ce se va întâmpla cu transferul (Elias Charalambous la conferința de presă înainte de U Craiova – FCSB)

Konyaspor, locul 19 în prima ligă din Turcia, este una dintre echipele care îl vor pe Andrea Compagno încă din această iarnă, așa cum a anunțat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a încercat fără succes să îl convingă pe Gigi Becali să îl păstreze pe Andrea Compagno la FCSB

FANATIK a scris în această iarnă și despre oferta pe care Andrea Compagno a avut-o de la Neftci Baku, echipă care era dispusă să achite 400.000 de euro în schimbul italianului. Interesul azerilor a fost ulterior confirmat de Adrian Mutu, fost antrenor al lui Neftci.

Mihai Stoica este convins că atacantul italian ar fi în continuare util pentru FCSB și a povestit discuția pe care a avut-o cu Gigi Becali în acest sens. Nu a reușit, însă, să îi schimbe decizia patronului. Astfel că o despărțire este foarte posibilă în următoarele zile.

ADVERTISEMENT

”Nu aș renunța niciodată la Compagno, e băiat excepțional, se antrenează foarte bine, nu a făcut niciodată niciun reproș nimănui. Un profesionist cum rar mi-a fost dat să văd, asta e situația. Cel care plătește trebuie să dicteze.

Andrea Compagno, cădere de formă în sezonul 2023-2024! Are doar patru goluri marcate în SuperLiga

Încerci să-l influențezi, să aduci argumente. Am jucat, arătat foarte bine peste el, ce argumente să mai aduci. Când i se pune pata, e clar, s-a terminat”, povestea Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno are un sezon mult sub așteptări, după ce a fost golgheterul FCSB în precedenta ediție de campionat. Cu 20 de goluri marcate în SuperLiga! În această ediție de campionat, Compagno a punctat doar de patru ori.

ADVERTISEMENT