Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali are trei oferte pentru Compagno, dar putea face și mai mulți bani: “A fost dorit în Golf!”

Pe picior de plecare de la FCSB, Andrea Compagno e sfătuit să mai rămână la liderul din SuperLiga. Italianul a avut o ofertă interesantă din Golf.
27.01.2024 | 10:42
Gigi Becali are trei oferte pentru Compagno dar putea face si mai multi bani A fost dorit in Golf
Pleacă Andrea Compagno de la FCSB în iarnă?! „A avut ofertă din Emirate!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pleacă Andrea Compagno de la FCSB? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun mulți dintre fanii roș-albaștrilor în această iarnă. Italianul e unul dintre preferații suporterilor. Nu și al lui Becali. Patronul FCSB a anunțat pentru FANATIKare trei oferte pentru atacantul italian, mai ales că este gata să îl cedeze la preț din ce în ce mai mic, chiar și cu 400.000 de euro.

Pleacă Andrea Compagno de la FCSB în iarnă?! „A avut ofertă din Emirate!”

Andrea Compagno și-a pierdut locul de titular la FCSB. Gigi Becali și-a găsit alți preferați pentru atacul roș-albaștrilor și vrea să scape de italian. FANATIK a anunțat în exclusivitate că „9-arul” a avut o ofertă de la Neftchi Baku în această iarnă, dar nu este singura. Becali putea lua chiar mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – pleacă Compagno?) Nu știu. Părerea mea e că ar trebui să rămână cel puțin până în vară. E un jucător care te poate ajuta. Campionatul e foarte lung. Nu știi ce se întâmplă. Doamne ferește se accidentează vreun jucător.

E un jucător cu experiență, care te poate ajuta. Și un caracter frumos. Dar nu e decizia mea. E decizia staff-ului tehnic”, a declarat Florin Vulturar, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno joacă la FCSB din vara lui 2022, când Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru transferul său de la FC U Craiova 1948. Italianul a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai roș-albaștrilor în sezonul trecut, când a marcat 16 goluri.

„Au fost ceva discuții (n.r. – pentru Compagno). Anul trecut am avut oferte de 7-8 sute de mii. Dar anul trecut era pe val. Avfea 14-15 goluri. Aveam în Emirate o discuție, dar atunci era bine. Atunci s-a lătit un milion și jumătate, nu pleca pe 7-8 sute de mii”, a adăugat agentul FIFA.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, vești proaste pentru italian

Mihai Stoica spune că a încercat să îl convingă pe Gigi Becali să nu renunțe la Andrea Compagno, dar patronul FCSB este mult prea încăpățânat. „Lui Gigi când i se pune pata, e clar, s-a terminat”, a explicat MM Stoica, în direct la Orange Sport.

MM Stoica a avut doar cuvinte de laudă despre italian”Nu aș renunța niciodată la Compagno, e băiat excepțional, se antrenează foarte bine, nu a făcut niciodată niciun reproș nimănui.

ADVERTISEMENT

Un profesionist cum rar mi-a fost dat să văd, asta e situația. Cel care plătește trebuie să dicteze. Încerci să-l influențezi, să aduci argumente. Am jucat, arătat foarte bine peste el, ce argumente să mai aduci. Când i se pune pata, e clar, s-a terminat”, a adăugat oficialul liderului.

PLEACA Andrea Compagno de la FCSB in iarna?! ANUNTUL MOMENTULUI

ADVERTISEMENT