Sport

FCSB a găsit înlocuitorul perfect pentru Compagno: „Imbatabil în jocul aerian”

Gigi Becali este dispus să-l cedeze pe Andrea Compagno pentru 400.000 de euro. Deși a fost sfătuit să nu-l vândă pe atacantul italian, Becali ia în calcul orice ofertă primită.
25.01.2024 | 22:45
FCSB a gasit inlocuitorul perfect pentru Compagno Imbatabil in jocul aerian
Mihai Stoica a găsit înlocuitor pentru Andrea Compagno la FCSB. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Numele lui Andrea Compagno se regăsește pe „lista neagră” a lui Gigi Becali din actuala perioadă de mercato. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că liderul din SuperLigă a primit o ofertă de 400.000 de euro de la Neftci Baku pentru Andrea Compagno, însă lucrurile nu s-au concretizat.

David Miculescu, posibilul înlocuitor pentru Andrea Compagno la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre posibilul înlocuitor pentru Andrea Companio în echipă, acesta propunându-l pe David Miculescu, marcatorul golului 4 din partida FCSB -UTA Arad 4-0.

ADVERTISEMENT

”David Miculescu are 1,91 metri si e aproape imbatabil în jocul aerian şi la talie. N-a jucat foarte mult ca vârf, dar poate să joace cât a jucat Phelipe, Coman Băluţă şi Octavian Popescu număr 9.

Până la transferul lui Haaland, ce număr 9, ce atacant target man avea Guardiola de când a mers la City? Aguero e mic (n.r. are 1,73 metri). Şi Alex Băluţă poate să fie target man. Este un jucător care câştigă la doar 1,66 metri dueluri aeriene”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Charalambous, dezvăluiri despre situația lui Andrea Compagno

În ciuda valului de declarații din jurul lui Andrea Compagno, Elias Charalambous nu a observat vreo schimbare în atitudinea atacantului de 27 de ani.Fostul fotbalist de la FC U Craiova continuă să dea totul la antrenamente.

„Este concentrat 100%, se antrenează cu noi. Nu a arătat nimic, e jucătorul nostru, nu am primit nimic concret despre el. Este profesionist, se antrenează în fiecare zi, sunt fericit că-l am alături de noi”, a spus Charalambous.

ADVERTISEMENT

„Pui la suflet tot ce spune Becali?”. Răspuns sincer al lui Andrea Compagno

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB în vara anului 2022 de la FC U Craiova pentru 1,5 milioane de euro. După un sezon strălucitor în tricoul „roș-albastru”, atacantul italian a intrat într-un con de umbră la FCSB.

Într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru FANATIK, Andrea Compagno s-a destăinuit și a mărturisit că nu-l deranjează criticile lui Gigi Becali. „(n.r. Pui la suflet tot ce spune Becali?) Nu, nu, nu. Nu mă afectează, dar e normal să mă gândesc.

ADVERTISEMENT

A plătit bani mulți pe mine și mă gândesc mereu ca el să fie mândru de mine. Nu te aștepți ca după un sezon în care ai înscris 21 de goluri și în care te-ai descurcat bine, primul an la FCSB, să-ți zică «nu-mi place, vreau să schimb, vreau să schimb».

Repet, problema nu este că patronul vorbește așa. Problema e la mine că nu am marcat goluri atunci când am jucat! Nu pot spune nemulțumit (n.r. de el). Trebuie să fii nemulțumit când nu dai totul pe teren și în afara lui, când nu te-ai pregătit bine.

Singurul lucru este că nu pot să fiu la fel de fericit ca anul trecut pentru că eu sunt vârful și pentru mine oxigenul e golul. Nu, niciodată (n.r. discuție cu Gigi Becali). L-am văzut doar o dată. A venit la bază anul trecut, după un meci de Conference League. A vorbit la toată echipa”, a declarat Andrea Compagno pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
1,60 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „PSF X” la meciul Universitatea Craiova - FCSB