Sport

Andrea Compagno ratează derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Cât timp va fi indisponibil. Exclusiv

Andrea Compagno va rata derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Din informaţiile FANATIK, atacantul italian va lipsi aproximativ două săptămâni din cauza unei accidentări.
18.02.2023 | 12:38
Andrea Compagno rateaza derbyul FCSB  Universitatea Craiova Cat timp va fi indisponibil Exclusiv
Andrea Compagno, atacantul celor de la FCSB, indisponibil timp de două săptămâni. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB joacă duminică, de la ora 20:00, împotriva Universităţii Craiova. Roş-albaştrii au un moral bun după două victorii consecutive obţinute în faţa CFR-ului şi a celor de la FC Voluntari, dar au probleme de lot.

Andrea Compagno ratează derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

FANATIK a aflat că Andrea Compagno a devenit indisponibil pentru derby-ul de pe Arena Naţională, după o accidentare la genunchi. Din informaţiile noastre, italianul va lipsi următoarele două săptămâni de pe gazon.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, în locul lui Andrea Compagno, în meciul cu Universitatea Craiova va fi titularizat Billel Omrani. Fostul atacant de la CFR Cluj are şansa să demonstreze că poate fi o soluţie viabilă pentru primul “11”.

Leo Strizu a sperat până în ultima clipă că italianul va fi în lot

Antrenorul principal din acte de la FCSB, Leo Strizu, a sperat că Andrea Compagno va putea face parte din lot şi a declarat în conferinţa de presă că italianul este pe un drum bun, însă la ultimul antrenament, atacantul nu a putut rezista mai mult de câteva minute:

ADVERTISEMENT

„Compagno este pe un drum foarte bun. Eu cred că, din ce am vorbit și cu doctorul echipei, o să fie în lot pentru meciul de mâine”, a spus antrenorul principal al celor de la FCSB, la conferinţa de presă.

Andrea Compagno, un gol marcat în 2023!

Andrea Compagno nu are cel mai bun început de an. Golgheterul roş-albaştrilor are doar un gol marcat în 2023, în înfrângerea cu Farul Constanţa, de pe teren propriu, scor 2-3. Italianul a marcat din penalty.

ADVERTISEMENT

Atacantul are 14 goluri înscrise în actuala stagiune, cu unul mai puţin decât Marko Dugandzic, golgheterul SuperLigii. Gigi Becali l-a transferat la începutul sezonului de la FC U Craiova, pentru 1,5 milioane de euro.

Billel Omrani, înlocuitorul lui Compagno, cel mai mare salariu de la FCSB!

Înlocuitorul lui Compagno, Billel Omrani, nu a rupt gura târgului în actuala stagiune. Atacantul francez are cel mai salariu din lotul FCSB, 20.000 de euro, însă a marcat doar două goluri în actuala stagine.

ADVERTISEMENT

FCSB a obţinut trei victorii în primele patru etape din 2023 şi este la trei puncte de CFR Cluj şi cinci lungimi de primul loc, ocupat de Farul Constanţa. Derby-ul FCSB – Universitatea Craiova se dispută duminică, de la 20:00, pe Arena Naţională.

  • 26 de ani are Andrea Compagno
  • 14 goluri a marcat italianul în acest sezon din SuperLiga

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „total goluri: peste 1,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT