Sport

Andrea Compagno, vacanță de vis după o perioadă agitată la FCSB. Unde a ales să se relaxeze

Deși viitorul său la FCSB este incert, Andrea Compagno a vrut să se rupă de fotbal în aceste zile și a plecat într-o vacanță fabuloasă alături de partenera sa.
29.12.2023 | 13:19
Deși viitorul său la FCSB este incert, Andrea Compagno a vrut să se rupă de fotbal în aceste zile și a plecat într-o vacanță fabuloasă alături de partenera sa. Sursă foto: Instagram @andreacompagno
ADVERTISEMENT

Atacantul italian nu se mai află în grațiile lui Gigi Becali și din această cauză a jucat mult mai puțin în această primă parte a sezonului. Cu toate acestea, patronul ”roș-albaștrilor” a precizat că nu se va despărți de jucător decât în cazul unei oferte foarte bune.

Vacanță de lux pentru atacantul lui FCSB, Andrea Compagno

Încercând să scape de toată presiunea care a fost asupra sa în ultimele luni, Andrea Compagno a plecat în vacanța de iarnă departe de România. Atacantul lui FCSB a hotărât să-și reîncarce bateriile tocmai în Madagascar.

ADVERTISEMENT

Italianul este însoțit de frumoasa sa parteneră, Helenia Sole, care este însărcinată cu primul copil al cuplului. Compagno a postat pe rețelele de socializare fotografii spectaculoase din vacanța petrecută la peste 7.500 de kilometri de România.

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că Gigi Becali vrea să se despartă de Andrea Compagno în această iarnă, însă nu-l va lăsa să plece liber. Patronul vicecampioanei României vrea să recupereze o parte din investiție.

ADVERTISEMENT

Vestea bună pentru fotbalist ar fi că există interes pentru serviciile sale chiar din Italia. Mai exact de la Spezia, formație de Serie B, care e dispusă să plătească 500.000 de euro, atât cât a cerut Becali.

Spezia ocupă momentan locul 19 în Serie B, penultimul, și ar vrea să caute întăriri în această iarnă în speranța că se va salva de la retrogradare. De menționat că Gigi Becali a plătit în 2022 1,5 milioane de euro pentru Compagno, însă acum ar fi dispus să se despartă pentru aproape un sfert din sumă, doar ca să scape de el.

ADVERTISEMENT

Compagno nu se dă bătut după această perioadă mai dificilă

Deși a marcat 16 goluri pentru FCSB în primul sezon, în toate competițiile, italianul a înscris în 2023 doar 4 goluri și și-a dezamăgit patronul și, totodată, pe fani. Ce-i drept, lucru remarcat și de specialiști, soarta lui Compagno oricum părea pecetluită încă de acum multe luni.

Între timp, într-un interviu acordat FANATIK, Andrea Compagno povestea că nu s-ar gândi niciodată să se retragă din fotbal, în ciuda faptului că nu a avut un sezon grozav în România. ”Asta, niciodată! Am încredere că voi trece peste această perioadă. Am încredere că va urma ceva bun. Nu m-am gândit niciodată să fac altceva, să renunț, pentru că acela a fost visul meu de mic.

ADVERTISEMENT

Munceam la fel ca acum, nu era problemă dacă o să câștig 400 de euro sau 10.000 de euro pe lună. Mă duceam la sală, aveam grijă ce mâncam, ce făceam după antrenament. E mai greu când nu ai stadionul plin și salariul mare, dar pentru mine era Champions League! Chiar dacă era liga a 4-a, pe mine nu mă interesa”, a explicat Compagno.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,45 este cota pentru ”total goluri FCSB: sub 2,5 goluri” la meciul FCSB - UTA Arad