Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a anunţat în direct jucătorii pe care îi dă afară de la FCSB: “Ei nu merg în cantonament!”. Reacţie surpriză despre Compagno. Exclusiv

Gigi Becali a anunţat în direct la FANATIK SUPERLIGA jucătorii pe care îi dă afară la FCSB în această iarnă. Ganea, Djokovic şi Rotariu nu vor merge în cantonamentul din Antalya. Nu acelaşi lucru se întâmplă cu Andrea Compagno.
21.12.2023 | 13:29
Gigi Becali a anuntat in direct jucatorii pe care ii da afara de la FCSB Ei nu merg in cantonament Reactie surpriza despre Compagno Exclusiv
Gigi Becali a anunţat în direct jucătorii pe care îi dă afară de la FCSB: "Ei nu merg în cantonament!". Reacţie surpriză despre Compagno. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat în forţă anul 2023. Roş-albaştrii au câştigat cu 3-1 meciul cu Poli Iaşi şi s-au distanţat la 11 puncte în fruntea clasamentului. Gigi Becali nu pierde timpul şi a început imediat curăţenia de iarnă.

Gigi Becali a anunţat în direct jucătorii pe care îi dă afară de la FCSB: “Ei nu merg în cantonament!”

Patronul FCSB a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA numele primilor jucători pe care îi dă afară: Djokovic, Rotariu şi Ganea. În schimb, patronul susţine că nu şi-a pierdut încrederea în Compagno, care va rămâne la echipă dacă nu va veni o ofertă pe adresa lui:

ADVERTISEMENT

“Djokovic, Rotariu şi Ganea nu vor pleca în cantonament. Compagno este jucătorul nostru, nu sunt încă dezamăgit de el. Să îşi găsească echipe ceilalţi. Nu cer bani pe ei.

Doamne, miluieşte! Eu sunt prieten cu un patron şi voiam un jucător de la el. I-am spus că îi dau 500.000 de euro. Dar el îmi spune că vrea 2,5 milioane de euro. Fiecare om cere cât vrea.

ADVERTISEMENT

“Eu când nu vreau un jucător, poate să îl ia oricine, contracandidată, oricine”

Repet, era prieten, patron de club. Până la urmă, cerea 2,5 milioane pe un jucător pe care l-a dat împrumut. Vă daţi seama? Eu dacă nu mai vreau un jucător îl las liber: ‘Ia-l, ce mă mai interesează?’.

Şi până la urmă nici pe acolo nu joacă. Are altă strategie. Eu când nu vreau un jucător, poate să îl ia oricine, contracandidată, oricine. Deocamdată nu mai am pe cine să iau din campionat.

ADVERTISEMENT

Ce să vorbim de Rareş Pop? Două milioane de euro? Nu sunt de acord să îl dau împrumut nici pe Miculescu. Nu vorbim de împrumuturi la UTA Arad”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB se va reuni pe data de 3 ianuarie şi va pleca într-un cantonament din Antalya, între 8 şi 21 ianuarie. Roş-albaştrii vor juca primul meci din 2024 pe teren propriu cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Becali a anunţat în direct jucătorii pe care îi dă afară de la FCSB

ADVERTISEMENT