News

Andreea a fost ucisă din gelozie de colegul de facultate. Tânăra în vârstă de 21 de ani visa să ajungă medic

O studentă de la Medicină din Timișoara a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei, coleg la aceeași facultate. Cadavrul fetei a fost găsit într-un apartament din oraș.
23.03.2024 | 12:08
Andreea a fost ucisa din gelozie de colegul de facultate Tanara in varsta de 21 de ani visa sa ajunga medic
Andreea a fost ucisă din gelozie de colegul de facultate. Tânăra în vârstă de 21 de ani visa să ajungă medic
ADVERTISEMENT

Polițiștii sunt că Andreea, o tânără în vârstă de 21 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori, fiind găsită într-o baltă de sânge de o colegă de facultate. Victima era din Baia de Aramă, în timp ce suspectul de un tânăr din Caraș Severin, care a fost deja reținut de oamenii legii.

Andreea a fost ucisă din gelozie de colegul de facultate

Se pare că acesta era proprietarul apartamentului unde locuia fata. Conform Antena 3, polițiștii au ajuns la concluzia că cei doi se certau foarte des, fiind împreună de aproximativ un an. Cel mai probabil, ca și motiv al crimei, ar fi gelozia.

ADVERTISEMENT

Sursa citată anunță că fata care a găsit-o pe Andreea moartă a încercat să intre la ea în cameră, însă a observat că ușa era blocată. Primii care au ajuns la fața locului au fost medicii de pe ambulanță, care au constatat decesul acesteia.

Pentru că nu era cunoscută cu probleme de sănătate, vestea morții a șocat pe toată lumea. Iubitul victimei era Mirel Dragomir, un tânăr în vârstă de 21 de ani, student și el în anul 3 la Medicină și Teologie. La audieri va ajunge și verișoara acestuia, studentă la Facultatea de Sport, pentru că locuia cu tânărul și sora acestuia.

ADVERTISEMENT

“Viața e nedreaptă, dar Dumnezeu ia doar oamenii buni lângǎ EL… nu o să te uit niciodată și o să te iubesc veșnic! Drum lin către stele, verișoara mea iubită!”, a scris și verișoara Andreei pe Facebook.

O femeie din Botoșani a fost ucisă cu sânge rece în fața blocului

O femeie din Botoșani murea în urmă cu 48 de ore într-un mod similar, fiind ucisă de propriul soț. Victima a fost găsită chiar de fiica ei în scara blocului, conform anchetatorilor. Și în acest caz gelozia și mândria bărbatului au fost cauza tragediei. Familia spune că femeia era decisă să se despartă de soț, din motive evidente.

ADVERTISEMENT

Bărbatul n-a suportat acest scenariu și și-a ucis soția, cu mai multe lovituri de cuțit. A încercat mai apoi să se sinucidă, însă s-a ales doar cu răni minore. Conform Monitorul de Botoșani, fiica în vârstă de 18 ani a cuplului a fost cea care și-a descoperit mama într-o baltă de sânge, în scara blocului.

Tânăra a sunat la 112, astfel că o Ambulanță a sosit la fața locului și i-a acordat primul ajutor bărbatului. Pentru femeie, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Se pare că loviturile de cuțit au atins organe vitale, iar femeia a decedat în urma hemoragiei.

ADVERTISEMENT

”S-a găsit o persoană de sex feminin în stop cardio-respirator cu plăgi înjunghiate în regiune laterocervicală stângă și toracică posterioară s-au efectuat manevre de resuscitare cu rezultat negativ”, a explicat medicul Bogdan Ursu.

ADVERTISEMENT